Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kávovar

Lavazza Tiny

Kávovar Malý, priateľský kávovar na espresso, ktorý prináša autentický zážitok z talianskej kávy do vášho domova. Dizajn je radostne stredomorský - skladá sa zo základných formálnych stavebných blokov - oslavuje farby a používa dizajnový jazyk Lavazzy na povrchovú úpravu a detailov. Hlavný plášť je vyrobený z jedného kusu a má mäkké, ale presne kontrolované povrchy. Stredný hrebeň dodáva vizuálnu štruktúru a frontálny vzor opakuje horizontálnu tému, ktorá sa často vyskytuje na výrobkoch Lavazza.

Pohovka

Gloria

Pohovka Dizajn nie je iba vonkajšou formou, ale aj výskumom vnútornej štruktúry, ergonómie a podstaty objektu. V tomto prípade je tvar veľmi silnou súčasťou a jeho špecifickosť mu dáva práve výrez. Výhodou Gloria je sila, ktorú je možné 100% prispôsobiť, pridaním rôznych prvkov, materiálov a povrchových úprav. Veľkou zvláštnosťou sú všetky ďalšie prvky, ktoré je možné pridať pomocou magnetov na konštrukcii, čo výrobku dodáva stovky rôznych tvarov.

Sklenená Váza

Jungle

Sklenená Váza Kolekcia skla Jungle, inšpirovaná prírodou, má za cieľ vytvárať objekty, ktoré získajú svoju hodnotu z kvality, dizajnu a materiálu. Jednoduché tvary odzrkadľujú vyrovnanosť média, pričom sú zároveň beztiažové a silné. Vázy sú fúkané do úst a ručne tvarované, podpísané a očíslované. Rytmus procesu výroby skla zaručuje, že každý objekt v kolekcii Jungle má jedinečnú farebnú hru, ktorá napodobňuje pohyb vĺn.

Váza

Rainforest

Váza Vázy dažďového pralesa sú kombináciou tvarov navrhnutých v 3D a tradičnej škandinávskej techniky paličiek. Ručne tvarované kusy majú extrémne silné sklo a beztiažne plávajúce farby. Kolekcia ateliéru je inšpirovaná kontrastmi prírody a tým, ako vytvára harmóniu.

Osvetlenie

Thorn

Osvetlenie Yılmaz Dogan veril, že je možné pestovať a rozlišovať organické formy v prírode bez narušenia ich štruktúry a vyjadrovania náhodami, a že ľudské bytosti majú inštinktívnu afinitu k prírodným formám. napodobňujú prírodu bez obmedzenia rozmerov pri osvetlení. Thorn, ktorý je zdrojom inšpirácie pre prirodzenú vetvu Thornu; rastie v náhodnej štruktúre a vytvára prirodzené formy, vyhovuje rôznym potrebám a nemá dobrý rozmer ako dobrý dizajn osvetlenia.

Stôl

Patchwork

Stôl Yılmaz Dogan, ktorý začal s myšlienkou, že na stole sa dajú použiť rôzne priemyselné materiály, uviedol, že vo vašom stole navrhol flexibilitu, ktorú môžete kedykoľvek zmeniť, aby ste sa prispôsobili rôznym trendom. Vďaka svojmu úplne rozbitému dizajnu je Patchwork dynamickým dizajnom, ktorý sa môže ľahko prispôsobiť rôznym priestorom, ako sú jedálenské a konferenčné stoly.