Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hodiny

Reverse

Hodiny Kým čas plynie, hodiny zostali rovnaké. Reverzia nie je obyčajné hodiny, je to obrátenie, minimalistický dizajn hodín s jemnými zmenami, vďaka ktorým je jedinečný. Ruka smerujúca dovnútra sa otáča vo vonkajšom kruhu tak, aby ukazovala hodinu. Malá ruka smerujúca von stojí sama a otáča sa, aby ukazovala minúty. Reverzia bola vytvorená odstránením všetkých prvkov hodín okrem jej valcovej základne, odtiaľ prevzala predstavivosť. Cieľom tohto dizajnu hodín je pripomenúť vám čas.

Jedálenský Stôl

Ska V29

Jedálenský Stôl Stôl z prírodného smrekovcového dreva z prírodného dreva, ktorý bol spracovaný pomocou numerických kontrolných prístrojov a skončil ručne, zvláštnosťou je tvar, ktorý pripomína polohu stromov, zbúraný búrkou Vaia, ktorá zasiahla Dolomity a predstavoval samotné osi dreveného smrekovca. Ručne leštený povrch robí povrch nepriehľadným a hladkým na dotyk a zvyšuje jeho žily a tvary. Základňa, vyrobená z práškovej ocele, predstavuje borovicový les pred búrkou.

Poháre Na Víno

30s

Poháre Na Víno Poháre na víno z 30. rokov od spoločnosti Saara Korppi sú určené predovšetkým pre biele víno, ale môžu sa použiť aj na iné nápoje. Bola vyrobená v horúcej predajni pomocou starých fúkania skla, čo znamená, že každý kus je jedinečný. Cieľom spoločnosti Saara je navrhnúť vysoko kvalitné sklo, ktoré vyzerá zaujímavo zo všetkých uhlov a keď je naplnené tekutinou, umožňuje odrážať svetlo z rôznych uhlov, čo dodáva pitiu viac potešenia. Inšpiráciou pre poháre na víno z 30. rokov je jej predchádzajúci dizajn z pohárov koňaku z 30. rokov, oba výrobky zdieľajú tvar pohára a hravosť.

Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený v starovekej nomádskej technike, ktorá je chránená zoznamom nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO, ktoré potrebuje neodkladnú úschovu, vďaka vlnovým odtieňom vlny a jemnému ručnému šitiu, ktoré vytvára objemovú textúru, prináša to najlepšie z vlny. Tento koberec, vyrobený ručne, je vyrobený z prírodných odtieňov vlny a žltkastého odtieňa s cibuľovou škrupinou. Zlatá niť, ktorá prechádza kobercom, vydáva vyhlásenie a pripomína, že vlasy voľne tečú do vetra - vlasy kočovnej bohyne Umay - ochrankyne žien a detí.

Kávovar

Lavazza Desea

Kávovar Priateľský stroj navrhnutý tak, aby ponúkal kompletné balenie talianskej kultúry kávy: od espressa po autentické cappuccino alebo latte. Dotykové rozhranie usporiada výber do dvoch samostatných skupín - jednu pre kávu a druhú pre mlieko. Nápoje je možné personalizovať pomocou funkcií na zvýšenie teploty a mliečnej peny. Potrebná služba je označená v strede pomocou osvetlených ikon. Stroj je dodávaný so špeciálnym skleneným hrnčekom a používa tvarový jazyk Lavazza s kontrolovaným povrchom, vylepšenými detailmi a osobitnou pozornosťou na farby, materiály a materiály. skončiť.