Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Pluto

Lampa Pluto udržuje zameranie pevne na štýle. Jeho kompaktný aerodynamický valec obieha elegantná rukoväť umiestnená na sklonenej statívovej základni, ktorá uľahčuje presnú polohu pomocou mäkkého, ale zameraného svetla. Jeho forma bola inšpirovaná ďalekohľadmi, ale namiesto toho sa snaží zamerať na Zem namiesto hviezd. Vyrobené s 3D tlačou s použitím plastov na báze kukurice, je jedinečné, nielen pre použitie v 3D tlačiarňach priemyselným spôsobom, ale aj ekologicky.

Lampa

Mobius

Lampa Prsteň Mobius dáva inšpiráciu pre dizajn žiaroviek Mobius. Jeden pás lampy môže mať dva tieňové povrchy (tj obojstranný povrch), lícnu a rubovú stranu, ktoré uspokoja všestrannú požiadavku na osvetlenie. Jeho špeciálny a jednoduchý tvar obsahuje tajomnú matematickú krásu. Preto sa do rytmu domova dostane viac rytmickej krásy.

Silikónová Fľaša Na Cvičenie

Happy Aquarius

Silikónová Fľaša Na Cvičenie Happy Aquarius je bezpečná a dobrá fľaša na vodu pre všetky vekové kategórie. Má hladký, s úsmevom tvarovaný tvar zakrivenia a pútavý vzhľad obojstranných farieb, ktorý dodáva pocit mladosti, energie a módy. Vyrobené zo 100% recyklovateľného potravinárskeho silikónu, udržiavacia teplota je v rozsahu 220 stupňov. C až -40 ° C. C, nevymývalo sa žiadne zmäkčovadlo a neobsahuje BPA. Mäkká povrchová úprava na dotyk poskytuje hodvábny pocit, príjemné držanie a priľnavosť. Pružnosť, elasticita a dutá štruktúra umožňujú fľaši pracovať ako uchopovač rúk, ako aj ľahká činka.

Vybavenie Hotela

Marn

Vybavenie Hotela Inšpirujúce sa sviatočným občerstvením tradičnej tainskej kultúry (staré mesto na Tchaj-wane plné kultúrneho dedičstva), premenou na súbor hotelového vybavenia, znamenajú tieto série slávnostných občerstvení, ktoré sú miestnemu miestu známe ako „Marn“, naplnenie v čínskej kultúre; ryžový koláč v tvare korytnačky ako ručné mydlo a mydlo, koláč z fazuľových strukov ako toaletné potreby, sladký knedlík z Tang Yuan ako krém na ruky a dusená buchta; Tauánsky koláč z hnedého cukru ako čajová súprava. Kultúrne dedičstvo Tainanu by mohlo byť rozšírené do celého sveta, pretože hotel je peknou platformou na podporu miestnej kultúry.

Laminátová Bambusová Stolica

Kala

Laminátová Bambusová Stolica Kala, stolica vyrobená z laminovaného bambusu so zaťahovacím mechanizmom v strednej osi. Inšpiráciou bola štruktúra dáždnika z papierového papiera, tepelne upečený laminátový bambusový pás a zvierka v drevenej forme, ktorá sa ohýbala do tvaru, ukázala svoju jednoduchosť a orientálne očarenie. Je zaujímavé, že elasticita navrhnutej laminovanej bambusovej štruktúry a zatiahnuteľný mechanizmus v centrálnej osi nájde interakciu pri sedení na stolici Kala, ľahko a hladko zostúpi, a keď vstane zo stolice Kala, vystúpi späť do svojej polohy. ,

Dychová Tréningová Hra

P Y Lung

Dychová Tréningová Hra Je to hračkársky prístroj navrhnutý pre všetky vekové kategórie, takže každý bude mať úžitok z pravidelného dychového tréningu na zvýšenie pľúcnej kapacity vyfukovaním lopty, aby prechádzala cez dráhy s rôznymi kontrolnými bodmi pri ovládaní vdychovania a výdychu vzduchu. Skladby sú dodávané v rôznych moduloch, flexibilné a vzájomne zameniteľné. Štruktúra magnetického mechanizmu navrhnutá v staviteľovi dychu, ktorá umožňuje prispôsobenie sa dýchaciemu stavu.