Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia

Chuans Kitchen II

Reštaurácia Chuanova kuchyňa II, ktorá ako médium berie ako súčasť čiernu hlinenú nádobu Sichuan Yingjing a ťažbu pôdnych materiálov, je experimentálna reštaurácia postavená na súčasnom experimente tradičného ľudového umenia. Prelomením hranice materiálov a objavovaním modernej formy tradičného ľudového umenia vyťažila spoločnosť Infinity Mind vyhodené tesnenia po vypaľovaní čiernej kameninovej keramiky Yingjing a použila ich ako hlavný dekoračný prvok v kuchyni Chuan's II.

Kaviareň

Hunters Roots

Kaviareň Vytvorením interiéru modernej, čistej estetiky vznikol interiér inšpirovaný drevenými prepravkami na ovocie, ktoré sa používajú v abstraktnej podobe. Debny vyplňujú priestory a vytvárajú impozantnú, takmer jaskynnú sochársku formu, ktorá je vyrobená z jednoduchých a priamych geometrických tvarov. Výsledkom je čistý a kontrolovaný priestorový zážitok. Dômyselný dizajn tiež maximalizuje obmedzený priestor premenou praktických svietidiel na ozdobné prvky. Svetlá, skrinky a policové prvky prispievajú k koncepcii dizajnu a sochárskej vizualite.

Servisná Kancelária

Miyajima Insurance

Servisná Kancelária Koncepcia projektu je „prepojiť kanceláriu s mestom“ s využitím životného prostredia. Táto stránka sa nachádza na mieste, kde sa nachádza prehľad mesta. Na dosiahnutie tohto cieľa sa používajú tunelové priestory, ktoré prechádzajú od vstupnej brány po koniec kancelárskych priestorov. Línia stropného dreva a čierna medzera, v ktorej sú nainštalované svetlá a klimatizačné zariadenia, zdôrazňujú smer do mesta.

Čalúnené Akustické Panely

University of Melbourne - Arts West

Čalúnené Akustické Panely Našou hlavnou úlohou bolo dodať a nainštalovať množstvo akustických panelov zabalených v tkanine rôznych veľkostí, uhlov a tvarov. Počiatočné prototypy zaznamenali zmeny v dizajne aj vo fyzických prostriedkoch inštalácie a zavesenia týchto panelov zo stien, stropov a spodnej strany schodísk. V tomto okamihu sme si uvedomili, že súčasné proprietárne závesné systémy pre stropné panely nie sú vhodné pre naše potreby a navrhli sme vlastné.

Reštaurácia

Yuyuyu

Reštaurácia V súčasnosti je dnes na trhu v Číne dosť veľa týchto zmiešaných vzorov, ktoré sa zvyčajne zakladajú na tradičných dizajnoch, ale s modernými materiálmi alebo novými výrazmi. Yuyuyu je čínska reštaurácia, dizajnér vytvoril nový spôsob vyjadrenia orientálneho dizajnu, novú inštaláciu zloženú z čiar a bodiek, ktoré sa rozširujú od dverí k vnútornej časti reštaurácie. So zmenou času sa mení aj estetické ocenenie ľudí. Pre súčasný orientálny dizajn sú inovácie veľmi potrebné.

Reštaurácia

Yucoo

Reštaurácia S postupnou zrelosťou estetiky a estetickými zmenami človeka sa moderný štýl, ktorý zdôrazňuje seba a individualitu, stal dôležitým prvkom dizajnu. V tomto prípade ide o reštauráciu, ktorej návrhár chce pre spotrebiteľov vytvoriť mladistvý priestorový zážitok. Svetlo modré, sivé a zelené rastliny vytvárajú priestor pre pohodlie a ležérnosť. Lustr vyrobený z ručne tkaného ratanu a kovu vysvetľuje kolíziu medzi človekom a prírodou a poukazuje na vitalitu celej reštaurácie.