Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interiérový Dom

Seamless Blank

Interiérový Dom Je to dom, ktorý predstavuje jedinečný životný štýl hostesky, ktorá je grafickým dizajnérom a podnikateľom. Dizajnér predstavuje prírodné materiály, ktoré ilustrujú preferencie hostesiek, a zachováva prázdne miesta, aby vyplnil výrobky člena rodiny. Kuchyňa je v centre domu, špeciálne navrhnutý priestorový výhľad pre hostesku a uistite sa, že rodičia môžu vidieť kdekoľvek. Dom je vybavený bezfarebnou podlahou z bielej žuly, talianskou minerálnou maľbou, priehľadným sklom a bielym práškovým náterom, ktorý odhaľuje elegantné detaily materiálov.

Interiérový Dom

Warm loft

Interiérový Dom Dom v priemyselnom štýle s teplými materiálmi. Tento dom pripravuje pre klientov niekoľko funkcií na podporu životných vlastností. Dizajnér sa pokúsil spojiť rúry do každého priestoru a kombinované drevené, oceľové a ENT rúry, aby ilustroval príbeh života klientov. To isté sa netýka obyčajného priemyselného štýlu. Tento dom dodáva iba niekoľko farieb a pripravuje veľa úložných priestorov.

Šatňa

Sopron Basket

Šatňa Sopron Basket je profesionálny ženský basketbalový tím so sídlom v Soprone v Maďarsku. Keďže sú jedným z najúspešnejších maďarských tímov s 12 národnými pohármi a dosiahli druhé miesto v Euroligy, vedenie klubu sa rozhodlo investovať do nového komplexu šatní, aby disponovali pomerne prestížnym zariadením podľa názvu klubu, ktorý vyhovuje potrebám hráča. lepšie ich motivovať a propagovať ich jednotu.

Architektúra So Zmiešaným Využitím

Shan Shui Plaza

Architektúra So Zmiešaným Využitím Cieľom projektu, ktorý sa nachádza v historickom meste Xi'an, medzi obchodným centrom a riekou TaoHuaTan, je nielen spojenie minulosti a súčasnosti, ale aj mestá a prírody. Tento projekt, inšpirovaný jarnou kvetinou Peach Blossom, ponúka rajské bývanie a pracovné miesto tým, že poskytuje úzky vzťah k prírode. V čínskej kultúre má filozofia horskej vody (Shan Shui) zásadný význam vzťahu medzi človekom a prírodou, a tým, že využije vodnatú krajinu lokality, projekt ponúka priestory odrážajúce filozofiu Shan Shui v meste.

Nemocnica

Warm Transparency

Nemocnica Nemocnica má zvyčajne tendenciu byť priestorom, ktorý má zlú prírodnú farbu alebo materiál kvôli umelému štruktúrnemu materiálu, aby sa zlepšila funkčnosť a účinnosť. Preto majú pacienti pocit, že sú mimo svojho každodenného života. Malo by sa vziať do úvahy pohodlné prostredie, v ktorom môžu pacienti minúť a bez stresu. Architekti TSC poskytujú otvorený a pohodlný priestor umiestnením otvoreného stropného priestoru v tvare písmena L a veľkých odkvapov pomocou veľkého množstva dreveného materiálu. Teplá transparentnosť tejto architektúry spája ľudí a lekárske služby.

Bytový Dom

Slabs House

Bytový Dom Doskový dom bol navrhnutý na spojenie stavebných materiálov, kombinujúcich drevo, betón a oceľ. Dizajn je súčasne veľmi moderný, ale zároveň diskrétny. Obrovské okná sú bezprostredným ústredným bodom, ale sú chránené pred poveternostnými podmienkami a výhľadom na ulicu betónovými doskami. Záhrady sa vyznačujú silným vlastníctvom, a to tak na úrovni prízemia, ako aj na prvom poschodí, čo umožňuje obyvateľom cítiť sa v spojení s prírodou pri interakcii s nehnuteľnosťami, čím vytvára jedinečný tok pri pohybe od vstupu do obytných priestorov.