Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dom

VH Green

Dom Dom je rozšírený do zelena v rovinnom aj stereoskopickom tvare, čo vytvára dobré prostredie pre obyvateľov aj mesto. V slnečnom ázijskom regióne je Breeze Soleil pomocou tejto zelene veľmi efektívny spôsob myslenia. Je možné získať nielen funkciu slnečného žiarenia v lete, ale aj ochranu súkromia, zamedzenie hluku z ulice a chladiaci účinok automatickým zavlažovaním.

Kostol

Mary Help of Christian Church

Kostol Vzhľadom na rozšírenie katolíckej komunity a nárast turistov na ostrove Samui, Suratthani. Exteriér Márie Pomocnice kresťanského kostola bol navrhnutý v kombinovanej podobe modliacich sa rúk, krídel uhlov a lúčov Ducha Svätého. Vnútorný priestor, bezpečnosť ako v materskom lone. Použitím dlhej a úzkej svetelnej dutiny a veľkého ľahkého izolačného betónu bolo betónové krídlo pretekajúce svetelnou dutinou vybudované tak, aby vytváralo tieň, ktorý sa v čase mení a pritom si zachováva vnútorný komfort. Minimalizujte symbolickú výzdobu a použitie prírodného materiálu ako pokorný pokoj pri modlitbe.

Bytový Dom

Abstract House

Bytový Dom Rezidencia využíva modernú estetiku pri zachovaní centrálneho nádvoria, ktoré evokuje tradičnú prax v Kuvajte pri stavbe domov. Tu má bydlisko možnosť uznať minulosť aj prítomnosť, bez stretov. Vodný prvok v krokoch hlavných dverí sa vymetá smerom von, sklo od podlahy po strop pomáha udržiavať otvorené priestranstvá, čo umožňuje užívateľom bez námahy prechádzať medzi vonkajšou a vnútornou, minulou a súčasnou.

Reštaurácia

Chuans Kitchen II

Reštaurácia Chuanova kuchyňa II, ktorá ako médium berie ako súčasť čiernu hlinenú nádobu Sichuan Yingjing a ťažbu pôdnych materiálov, je experimentálna reštaurácia postavená na súčasnom experimente tradičného ľudového umenia. Prelomením hranice materiálov a objavovaním modernej formy tradičného ľudového umenia vyťažila spoločnosť Infinity Mind vyhodené tesnenia po vypaľovaní čiernej kameninovej keramiky Yingjing a použila ich ako hlavný dekoračný prvok v kuchyni Chuan's II.

Kaviareň

Hunters Roots

Kaviareň Vytvorením interiéru modernej, čistej estetiky vznikol interiér inšpirovaný drevenými prepravkami na ovocie, ktoré sa používajú v abstraktnej podobe. Debny vyplňujú priestory a vytvárajú impozantnú, takmer jaskynnú sochársku formu, ktorá je vyrobená z jednoduchých a priamych geometrických tvarov. Výsledkom je čistý a kontrolovaný priestorový zážitok. Dômyselný dizajn tiež maximalizuje obmedzený priestor premenou praktických svietidiel na ozdobné prvky. Svetlá, skrinky a policové prvky prispievajú k koncepcii dizajnu a sochárskej vizualite.

Servisná Kancelária

Miyajima Insurance

Servisná Kancelária Koncepcia projektu je „prepojiť kanceláriu s mestom“ s využitím životného prostredia. Táto stránka sa nachádza na mieste, kde sa nachádza prehľad mesta. Na dosiahnutie tohto cieľa sa používajú tunelové priestory, ktoré prechádzajú od vstupnej brány po koniec kancelárskych priestorov. Línia stropného dreva a čierna medzera, v ktorej sú nainštalované svetlá a klimatizačné zariadenia, zdôrazňujú smer do mesta.