Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nápoj

Firefly

Nápoj Tento dizajn je novým kokteilom s Chiou, hlavnou myšlienkou bolo navrhnúť kokteil, ktorý má niekoľko chuťových fáz. Tento dizajn sa dodáva aj s rôznymi farbami, ktoré je možné vidieť pri čiernom svetle, vďaka čomu je vhodný na večierky a kluby. Chia dokáže absorbovať a rezervovať akúkoľvek príchuť a farbu, takže keď si pripravíte kokteil s Firefly, môžete si postupne vyskúšať rôzne príchute. Výživová hodnota tohto produktu je vyššia v porovnaní s inými kokteilmi, a to všetko kvôli vysokej výživnej hodnote Chia a nízkym obsahom kalórií. , Tento dizajn je novou kapitolou v histórii nápojov a koktailov.

Kapsula

Wildcook

Kapsula Wild Cook kapsula je kapsula s rôznymi prírodnými ingredienciami a je určená na fajčenie jedla a na vytváranie rôznych chutí a vôní. Väčšina ľudí verí, že jedinou cestou, ako pripraviť údené jedlo, je spálenie rôznych druhov dreva. Pravda však je, že môžete svoje jedlo údiť množstvom materiálov a vytvoriť úplne novú chuť a vôňu. Dizajnéri si uvedomili rozdiely v chuti po celom svete, a preto je tento dizajn úplne flexibilný, pokiaľ ide o použiteľnosť v rôznych regiónoch. Tieto kapsuly sa dodávajú v zmiešaných a jednotlivých zložkách.

Kulma

Nano Airy

Kulma Nano vzdušná kulma využíva inovatívnu technológiu negatívnych iónov. Udržuje hladkú textúru, mäkký lesklý zvlnenie po dlhú dobu. Curlingová rúrka prešla nanokeramickou vrstvou, cíti sa veľmi hladko. Jemne a rýchlo krúti vlasy teplým vzduchom negatívnych iónov. V porovnaní s kulmou bez vzduchu môžete docieliť jemnejšiu kvalitu vlasov. Základnou farbou produktu je jemná, teplá a čistá matná biela a prízvuková farba je ružové zlato.

Žehlička Na Vlasy

Nano Airy

Žehlička Na Vlasy Vzdušná vyrovnávacia žehlička Nano kombinuje nanokeramické poťahové materiály s inovatívnou negatívnou technológiou železa, ktorá rýchlo a jemne a hladko vytvára vlasy. Vďaka magnetickému senzoru v hornej časti veka a tela sa zariadenie automaticky vypne, keď je viečko zatvorené, čo sa dá bezpečne prenášať. Kompaktné telo s nabíjateľnou bezdrôtovou konštrukciou USB sa dá ľahko uložiť do kabelky a nosiť, čo ženám pomáha udržiavať elegantný účes kedykoľvek a kdekoľvek. Bielo-ružová farebná schéma dodáva zariadeniu ženský charakter.

Krabica Na Obed

The Portable

Krabica Na Obed Gastronomický priemysel prekvitá a moderné obyvateľstvo sa stalo nevyhnutnou súčasťou. Zároveň sa tiež vytvorilo veľa odpadu. Mnoho nádob na jedlo, ktoré sa používajú na skladovanie potravín, sa dá recyklovať, ale plastové vrecká, ktoré sa používajú na balenie nádob na jedlo, sú skutočne nerecyklovateľné. Aby sa znížilo používanie plastových tašiek, funkcie jedla a plastu sa kombinujú pri navrhovaní nových obedových boxov. Baliaci box zmení jeho časť na rukoväť, ktorá sa ľahko prenáša a môže integrovať viac škatúľ na jedlo, čo výrazne znižuje použitie plastových vreciek na balenie škatúľ na jedlo.

Holiaci Strojček

Alpha Series

Holiaci Strojček Séria Alpha je kompaktný poloprofesionálny holiaci strojček, ktorý zvládne základné úlohy starostlivosti o tvár. Produkt, ktorý ponúka hygienické riešenia s inovatívnym prístupom v kombinácii s krásnou estetikou. Základom projektu je jednoduchosť, minimalizmus a funkčnosť v kombinácii s ľahkou interakciou používateľa. Kľúčom je radostná používateľská skúsenosť. Tipy sa dajú z holiaceho strojčeka ľahko vybrať a umiestniť do skladovacej časti. Dok je navrhnutý na nabíjanie holiaceho strojčeka a čistenie špičiek podporovaných UV svetlom vo vnútri úložnej časti.