Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Branding

Co-Creation! Camp

Branding Toto je dizajn loga a značka pre udalosť „Co-Creation! Camp“, o ktorej ľudia hovoria o miestnej revitalizácii do budúcnosti. Japonsko čelí bezprecedentným sociálnym problémom, ako je nízka pôrodnosť, starnutie populácie alebo vyľudňovanie regiónu. „Spoločný tvorivý tábor“ sa vytvoril s cieľom vymieňať si informácie a vzájomne si pomáhať nad rámec rôznych problémov pre ľudí zapojených do cestovného ruchu. Rôzne farby symbolizujú vôľu každého človeka a viedli k mnohým nápadom a produkovali viac ako 100 projektov.

Candy Obal

5 Principles

Candy Obal 5 princípov je séria vtipných a nezvyčajných obalov s cukrovinkami. Vyplýva to zo samotnej modernej popkultúry, najmä z internetovej popkultúry a internetových memov. Každý dizajn balenia obsahuje jednoduchú rozpoznateľnú postavu, s ktorou sa ľudia môžu týkať (Svalnatý muž, mačka, milovníci atď.), A sériu 5 krátkych inšpiratívnych alebo vtipných citátov o ňom (odtiaľ názov - 5 princípov). Mnoho citátov obsahuje aj odkazy na popkultúru. Je to jednoduché vo výrobe a zároveň vizuálne jedinečné balenie a je ľahké ho rozšíriť ako sériu

Logo

N&E Audio

Logo Počas procesu redizajnovania loga N&E predstavuje N, E meno zakladateľov Nelson a Edison. Integrovala preto znaky N & E a zvukovú vlnu, aby vytvorila nové logo. Ručne vyrobený HiFi je jedinečný a profesionálny poskytovateľ služieb v Hongkongu. Očakávala, že predstaví špičkovú profesionálnu značku a vytvorí vysoko relevantnú oblasť. Dúfa, že ľudia pochopia, čo logo znamená, keď sa naň pozrú. Cloris povedal, že výzvou vytvorenia loga je, ako uľahčiť rozpoznávanie znakov N a E bez použitia príliš komplikovanej grafiky.

Webová Stránka

Upstox

Webová Stránka Upstox, predtým dcérska spoločnosť RKSV, je online platforma na obchodovanie s akciami. Odlišné výrobky určené pre obchodníkov a laikov sú spolu so vzdelávacou platformou voľného obchodu jedným z najsilnejších USP spoločnosti Upstox. Celá stratégia a značka boli konceptualizované počas fázy navrhovania v štúdiu Lollypop. Dôkladní konkurenti, používatelia a prieskum trhu pomohli pri poskytovaní riešení, ktoré vytvorili diskrétnu identitu webovej stránky. Dizajn bol interaktívny a intuitívny pomocou vlastných ilustrácií, animácií a ikon, ktoré pomáhajú prelomiť monotónnosť dátovo riadenej webovej stránky.

Webová Aplikácia

Batchly

Webová Aplikácia Platforma Batchly SaaS umožňuje zákazníkom Amazon Web Services (AWS) znižovať ich náklady. Dizajn webovej aplikácie vo výrobku je jedinečný a príťažlivý, pretože umožňuje užívateľovi vykonávať rôzne funkcie z jedného miesta bez opustenia stránky a tiež zvažuje poskytnutie vtáčej perspektívy na všetky údaje, ktoré sú pre správcov dôležité. Dôraz sa kladie aj na prezentáciu produktu prostredníctvom jeho webovej stránky a bol navrhnutý tak, aby komunikoval svoj USP v prvých 5 sekundách sám. Tu použité farby sú živé a ikony a ilustrácie pomáhajú webovej stránke interaktívne.

Ocenená Prezentácia

Awards show

Ocenená Prezentácia Táto slávnostná scéna bola navrhnutá s jedinečným vzhľadom a vyžadovala flexibilitu pri prezentácii hudobnej show a niekoľkých rôznych ocenených prezentácií. Súpravy boli vnútorne osvetlené, aby prispeli k tejto flexibilite, a zahŕňali lietajúce prvky ako súčasť súpravy, ktorá sa niesla počas prehliadky. Išlo o prezentáciu a slávnostné odovzdávanie cien pre neziskovú organizáciu.