Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Balenie Na Starostlivosť O Pleť

Bionyalux

Balenie Na Starostlivosť O Pleť Koncept obnovy pokožky v nových výrobkoch starostlivosti o pleť sa časovo zhoduje s nulovou záťažou recyklácie bagasy, ochrany životného prostredia a ekologického konceptu. Z vlastností produktu 60-dňovej obmedzenej trvanlivosti v rámci 30-dňového procesu úpravy pokožky určeného na použitie v potravinách sa 30 a 60 vyberie ako symbol vizuálneho rozpoznávania produktu a tri fázy použitia, 1,2, 3 sú integrované do vízie.

Balenie Ryže

Songhua River

Balenie Ryže Songhua River Rice, je ryžový produkt vyššej kategórie v rámci ZDROJOVEJ Food Group. Ako blížiaci sa tradičný čínsky festival - blíži sa jarný festival, navrhujú prostredníctvom nádherne zabaleného ryžového výrobku darčeky zákazníkom jarných festivalových darov, takže celkový dizajn musí odrážať slávnostnú atmosféru jarného festivalu, ktorá zdôrazňuje tradičné čínske kultúrne prvky. a priaznivý dobrý význam.

Sochárstvo

Superegg

Sochárstvo Superegg predstavuje rýchle množenie kávových kapsúl na jedno použitie, ktoré symbolizujú pohodlie človeka a jeho vplyv na životné prostredie. Textúrovaný geometrický supereggský tvar, ktorý je zdokumentovaný matematikom Gabrielom Lameom, je zdvihnutý nad zemou, je posiaty náhodne vyradenými kávovými kapsulami usporiadanými do dokonalých čiar. Viscerálny zážitok zapája diváka zo všetkých uhlov a vzdialeností. Na základe výzvy k akcii na sociálnych médiách a miestnej komunite sa zhromaždilo viac ako 3 000 kapsúl. Superegg umožňuje divákovi nahliadnuť do odpadu a povzbudiť nové recyklačné návyky.

Darčeková Sada Pre Labužníkov

Saintly Flavours

Darčeková Sada Pre Labužníkov Saintly Flavors je darčeková sada pre labužníkov, ktorá sa zameriava na spotrebiteľov špičkových obchodov. V nadväznosti na trend, v ktorom sa jedlo a stolovanie stalo módnym, je inšpiráciou pre tento projekt motív katolíckej módy Met Gala z roku 2018. Jeremy Bonggu Kang sa pokúsil vytvoriť vzhľad, ktorý upúta pozornosť zákazníkov špičkových obchodov. Ozdobený a tradičný štýl leptania ilustrácií reprezentuje bohatú tradíciu umenia a výrobu kvalitných potravín v katolíckych kláštoroch.

Verejný Umelecký Priestor

Dachuan Lane Art Installation

Verejný Umelecký Priestor Dachuanský pruh Čcheng-tu, západný breh rieky Jinjiang, je historická ulica spájajúca zrúcaniny múru mesta Čcheng-tu. V projekte bol oblúk Dachuan Lane v histórii prestavaný starou cestou v pôvodnej ulici a príbeh tejto ulice bol rozprávaný inštaláciou pouličného umenia. Intervencia umeleckej inštalácie je akýmsi prostriedkom na pokračovanie a prenos príbehov. Reprodukuje nielen stopy zničených historických ulíc a uličiek, ale poskytuje aj určitú teplotu mestskej pamäte pre nové uličky a uličky.

Vizuálna Komunikácia

Plates

Vizuálna Komunikácia Aby demonštrovali rôzne oddelenia železiarstva, Didyk Pictures prišiel s myšlienkou predstaviť ich ako niekoľko dosiek s rôznymi hardvérovými objektmi navrchu nich, slúžených v reštaurácii. Biele pozadie a biele jedlá pomáhajú zvýrazňovať slúžiace predmety a uľahčujú návštevníkom obchodu nájsť určité oddelenie. Obrázky sa použili aj na billboardoch a plagátoch 6 x 3 metre vo verejnej doprave po celom Estónsku. Biele pozadie a jednoduché zloženie umožňujú, aby túto reklamnú správu vnímal dokonca aj niekto, kto jazdí autom.