Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obnova Starého Hradu

Timeless

Obnova Starého Hradu Majiteľ kúpil Crawfordtonov dom v Škótsku v apríli 2013 s cieľom obnoviť pôvodnú chuť starej škótskej šľachty a kompatibilný s moderným životom. Charakteristiky a historické nálezy starého hradu sú zachované s pôvodnou chuťou. Estetika dizajnu a regionálna kultúra rôznych storočí sa stretávajú s umeleckými iskrami v rovnakom priestore.

Fotografie Na Obálku Časopisu

TimeFlies

Fotografie Na Obálku Časopisu Hlavnou myšlienkou bolo vyčnievať z množstva tradičných zákazníckych časopisov. Najprv pomocou neobvyklého obalu. Na prednej strane obálky časopisu TimeFlies pre leteckú spoločnosť Nordica sa nachádza moderný estónsky dizajn a názov časopisu na obale každého čísla je písaný rukou autora diela. Moderný a minimalistický dizajn časopisu vyjadruje bez ďalších slov kreativitu novej leteckej spoločnosti, príťažlivosť estónskej prírody a úspech mladých estónskych dizajnérov.

Digitálne Recepty Sociálnych Médií

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitálne Recepty Sociálnych Médií Spoločnosť Unilever Food Solutions poverila rezidenta šéfkuchára Heidi Heckmann (regionálny šéfkuchár pre zákazníkov v Kapskom Meste), aby vytvoril 11 jedinečných receptúr Spice Blend pomocou Robertsons Spice Range. V rámci kampane „Naša cesta, Váš objav“ bola myšlienka vytvoriť jedinečné obrázky a návrhy, pomocou ktorých sa tieto zložky použijú na zábavnú kampaň na Facebooku. Každý týždeň boli uverejňované jedinečné odkazy Spice Blend šéfkuchára Heidiho ako mediálne bohaté príspevky na plátne Facebooku. Každý z týchto receptov je k dispozícii aj na stiahnutie na iPad na webovej stránke UFS.com.

Dizajn Umeleckej Inštalácie

Kasane no Irome - Piling up Colors

Dizajn Umeleckej Inštalácie Inštalačný dizajn japonského tanca. Japonci hromadili farby od dávnych čias, aby vyjadrovali posvätné veci. Tiež hromadenie papiera štvorcovými siluetami sa používa ako vec predstavujúca posvätnú hĺbku. Nakamura Kazunobu navrhol priestor, ktorý mení atmosféru zmenou rôznych farieb s takýmto štvorcovým „hromadením“ ako motívom. Panely lietajúce vo vzduchu centrujúcom na tanečnice pokrývajú oblohu nad javiskovým priestorom a zobrazujú vzhľad svetla prechádzajúceho cez priestor, ktorý nie je možné vidieť bez panelov.

Darčekové Balenie Na Torty

Marais

Darčekové Balenie Na Torty Darčekové balenie na torty (finančník). Obrázok ukazuje box s 15 koláčmi (dve oktávy). Darčekové krabičky obyčajne jednoducho usporiadajú všetky koláče úhľadne. Ich krabice s jednotlivo zabalenými koláčmi sa však líšia. znižujú náklady tým, že sa zameriavajú iba na jeden dizajn a pri použití všetkých šiestich povrchov dokázali znovu vytvoriť všetky typy klávesníc. Pomocou tohto dizajnu dokážu vytvoriť ľubovoľnú veľkosť klávesnice, od malých klávesníc až po plné 88-klávesové klavíry a ešte väčšie. Napríklad pre jednu oktávu s 13 kľúčmi používajú 8 koláčov. A 88-klávesové klavír by bolo darčekovou krabičkou s 52 koláčmi.

Identita Značky

SioZEN

Identita Značky Spoločnosť Siozen predstavuje nový revolučný hygienický systém na vysokej úrovni, ktorý jedinečným spôsobom premení vaše vesmírne povrchy, ruky a vzduch na výkonný obranný systém proti mikrobiálnemu / toxickému znečisteniu. Moderné metódy výstavby sú skvelé na to, aby nám poskytli lepšiu energetickú účinnosť a pohodlie, ale to je cena. Prísnejšie budovy bez ťahu prispievajú k hromadeniu mnohých znečisťujúcich látok. Aj keď je ventilačný systém budovy správne navrhnutý a dobre udržiavaný, znečistenie interiéru zostáva vážnym problémom. Sú potrebné nové prístupy.