Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Whisky Malbec Wood

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Wood V snahe skombinovať jednotlivé prvky, ktoré sa týkajú názvu produktu, dizajn posilňuje posolstvo, ktoré navrhuje. Prenáša vzrušujúci a zaujímavý obraz. Ilustrácia vzdorného kondora zobrazujúceho jeho krídla, označujúca pocit slobody, spojený so symetrickou a sugestívnou medailou, doplnená k ilustrácii na pozadí s imaginárnou krajinou, ktorá do návrhu prináša poéziu, vytvára ideálnu kombináciu na sprostredkovanie požadovanej správy. Farebná paleta farieb mu dáva exkluzívne vlastnosti a typografické použitie zodpovedá tradičnému a historickému produktu.

Tablety Naplnené Kanabisom

Secret Tarts

Tablety Naplnené Kanabisom Balenie Secret Tarps sa vyrába v takzvanom modernizovanom retro / vintage štýle s pocitom starej školy, takže predvídanie dotyku majstra a lekárnika drží zákazníka na prvý pohľad a neskôr, zatiaľ čo podrobné pozorovanie základných konštrukčných prvkov kódovaných do holistická štruktúra prenášajúca hlavné marketingové miesto: tento produkt vyvinula profesionálna farmaceutická spoločnosť farmaceuta a vo vnútri obsahuje ručne vyrobený farmaceutický tajný recept.

Mobilná Aplikácia

Akbank Mobile

Mobilná Aplikácia Nový dizajn aplikácie Akbank Mobile poskytuje nový pohľad, pokiaľ ide o sociálne, inteligentné, budúce a prospešné bankové skúsenosti. Vďaka prispôsobenému dizajnu oblasti na hlavnej stránke môžu používatelia zobraziť inteligentné informácie, ktoré uľahčia ich finančný život. S týmto novým dizajnovým prístupom tradičné bankové transakcie hovoria jazykom používateľa s vizuálnymi miniatúrami kontaktov, zjednodušenými tokmi akcií a konceptmi.

Verejné Sochárstvo

Bubble Forest

Verejné Sochárstvo Bubble Forest je verejná socha vyrobená z nehrdzavejúcej ocele odolnej voči kyselinám. Osvetľuje sa pomocou programovateľných LED diód RGB, ktoré umožňujú soche podstúpiť veľkolepú metamorfózu po západe slnka. Bol vytvorený ako odraz schopnosti rastlín produkovať kyslík. Titulný les pozostáva z 18 oceľových stoniek / kmeňov končiacich korunkami vo forme sférických konštrukcií predstavujúcich jednu vzduchovú bublinu. Bublinový les sa vzťahuje na suchozemskú flóru, ako aj na flóru známu zo dna jazier, morí a oceánov

Identita Značky

Pride

Identita Značky Pri tvorbe dizajnu značky Pride použil tím štúdium cieľového publika niekoľkými spôsobmi. Keď tím vytvoril logo a firemnú identitu, zohľadnil pravidlá psycho-geometrie - vplyv geometrických tvarov na určité psycho-typy ľudí a ich výber. Dizajn mal tiež vyvolať u publika určité emócie. Aby sa dosiahol požadovaný výsledok, tím použil pravidlá týkajúce sa účinku farby na osobu. Výsledok vo všeobecnosti ovplyvnil dizajn všetkých výrobkov spoločnosti.

Ui Dizajn

Moulin Rouge

Ui Dizajn Tento projekt je určený pre ľudí, ktorí chcú ozdobiť svoj vlastný mobilný telefón témou Moulin Rouge, aj keď nikdy nenavštívili v Paríži Moulin Rouge. Hlavným účelom je ponúknuť vylepšený digitálny zážitok a všetky faktory dizajnu vizualizujú náladu Moulin Rouge. Spotrebitelia môžu jednoduchým ťuknutím na obrazovku prispôsobiť predvoľby a ikony svojich obľúbených položiek.