Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Turistická Atrakcia

The Castle

Turistická Atrakcia Zámok je súkromný projekt, ktorý sa začal pred dvadsiatimi rokmi v roku 1996 z detského sna vybudovať si vlastný hrad, rovnako ako v rozprávkach. Dizajnér je tiež architektom, staviteľom a dizajnérom krajiny. Hlavnou myšlienkou projektu je vytvoriť miesto pre rodinnú rekreáciu, ako turistickú atrakciu.

Vzdelávací Produkt

Shine and Find

Vzdelávací Produkt Najdôležitejšou výhodou tohto produktu je ľahké učenie a zlepšenie pamäte. V Shine and Find sa každá konštelácia robí prakticky a táto výzva sa opakovane praktizuje. Robí na pamäti trvalý obraz. Učenie sa týmto spôsobom, praktické a študijné a opakujúce sa, nie je nudné a robí odolnejšiu a príjemnejšiu. Je to veľmi emotívne, interakčné, jednoduché, čisté, minimálne a moderné.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Tento hotel sa nachádza v múroch chrámu Dai, v dolnej časti hory Tai. Cieľom dizajnérov bolo transformovať dizajn hotela tak, aby hosťom poskytoval pokojné a pohodlné ubytovanie a zároveň umožnil hosťom zažiť jedinečnú históriu a kultúru tohto mesta. Prostredníctvom jednoduchých materiálov, svetelných tónov, mäkkého osvetlenia a starostlivo vybraného umeleckého diela priestor zobrazuje zmysel pre históriu aj súčasnosť.

Simulátor Pre Prevádzkovateľa Vysokozdvižného Vozíka

Forklift simulator

Simulátor Pre Prevádzkovateľa Vysokozdvižného Vozíka Simulátor pre prevádzkovateľa vysokozdvižného vozíka Sheremetyevo-Cargo je špeciálny stroj určený na výcvik vodičov vysokozdvižných vozíkov a kontrolu kvalifikácie. Predstavuje kabínu s riadiacim systémom, posedením a sklopnou panoramatickou obrazovkou. Materiál tela hlavného simulátora je kov; taktiež sú tu plastové prvky a ergonomické výplne vyrobené z integrovanej polyuretánovej peny.

Výstava

City Details

Výstava Prehliadka dizajnérskych riešení prvkov hardscape City Details sa konala od 3. do 3. októbra 2005 v Moskve. Na ploche 15 000 metrov štvorcových boli predstavené moderné koncepcie prvkov hardscape, športových a detských ihrísk, svetelných riešení a funkčných objektov mestského umenia. Inovatívnym riešením bolo usporiadanie výstavnej plochy, kde namiesto rovnomerných radov výstavných stánkov bol postavený mestský miniatúrny model so všetkými špecifickými komponentmi, ako sú: námestie, ulice, verejná záhrada.

Bytový Dom

Brooklyn Luxury

Bytový Dom Tento projekt, inšpirovaný vášňou klienta pre bohaté historické sídla, predstavuje prispôsobenie funkcionalizmu a tradície zámerom súčasnosti. Preto bol klasický štýl zvolený, prispôsobený a štylizovaný kánonom súčasného dizajnu a moderných technológií. K vytvoreniu tohto projektu prispeli nové kvalitné materiály - skutočný klenot architektúry New York. Očakávané výdavky presiahnu 5 miliónov amerických dolárov, ponúknu predpoklad vytvorenia štýlového a bohatého interiéru, ale aj funkčného a pohodlného.