Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náhrdelník A Náušnice Sada

Ocean Waves

Náhrdelník A Náušnice Sada Náhrdelník z oceánskych vĺn je prekrásny kúsok súčasných šperkov. Základnou inšpiráciou tohto dizajnu je oceán. Je to rozľahlosť, vitalita a čistota, ktoré sú kľúčovými prvkami premietanými v náhrdelníku. Dizajnér použil vyváženú rovnováhu modrej a bielej na predstavenie vízie striekajúcej vlny oceánu. Je ručne vyrábané z bieleho zlata 18 K a posiate diamantmi a modrým zafírom. Náhrdelník je pomerne veľký, ale jemný. Je navrhnutý tak, aby zodpovedal všetkým formám oblečenia, ale je vhodnejší na spárovanie s výstrihom, ktorý sa neprekrýva.

Potlač Textilu

The Withering Flower

Potlač Textilu Vädnúca kvetina je oslavou sily kvetinového obrazu. Kvetina je populárny predmet písaný ako zosobnenie v čínskej literatúre. Na rozdiel od popularity kvitnúceho kvetu sú obrazy rozpadajúceho sa kvetu často spájané s jinxom a tabu. Zbierka sa zameriava na to, čo formuje vnímanie komunity tým, čo je vznešené a nadšené. Textilná technika, navrhnutá v tylových šatách s dĺžkou 100 až 200 cm, sieťotlač na priesvitných sieťovinách, umožňuje, aby výtlačky zostali nepriehľadné a pružné na sieťovine, čím vytvárajú vzhľad výtlačkov vo vzduchu.

Prsteň

Arch

Prsteň Návrhár sa inšpiruje tvarom oblúkových štruktúr a dúhy. Dva motívy - tvar oblúka a kvapky, sa spoja do jedného trojrozmerného tvaru. Kombináciou minimálnych línií a tvarov a využitím jednoduchých a bežných motívov je výsledkom jednoduchý a elegantný prsteň, ktorý je odvážny a hravý tým, že poskytuje priestor na tok energie a rytmu. Z rôznych uhlov sa tvar krúžku mení - tvar kvapky sa pozoruje z predného uhla, tvar oblúka sa pozoruje z bočného uhla a kríž sa pozerá z horného uhla. To poskytuje užívateľovi stimuláciu.

Krúžok

Touch

Krúžok Jednoduchým gestom vyvolá dotykový dotyk bohaté emócie. Cez krúžok Touch sa dizajnér snaží sprostredkovať tento hrejivý a beztvarý pocit studeným a pevným kovom. 2 krivky sú spojené a vytvárajú krúžok, ktorý naznačuje, že 2 ľudia sa držia za ruky. Krúžok zmení svoj vzhľad, keď je jeho poloha otočená na prste a pri pohľade z rôznych uhlov. Keď sú spojené časti umiestnené medzi vašimi prstami, krúžok sa objaví buď žltý alebo biely. Keď sú pripojené časti umiestnené na prste, môžete si spolu vychutnať žltú aj bielu farbu.

Štrukturálny Prsteň

Spatial

Štrukturálny Prsteň Dizajn obsahuje kovovú rámovú štruktúru, v ktorej je druzy držaný tak, že je kladený dôraz na kameň aj na kovovú rámovú štruktúru. Konštrukcia je celkom otvorená a zaisťuje, že kameň je hviezdou dizajnu. Nepravidelná forma druzy a kovové gule, ktoré držia štruktúru dokopy, dodávajú dizajnu trocha mäkkosti. Je odvážny, nervózny a nositeľný.

Odevný Dizajn

Sidharth kumar

Odevný Dizajn NS GAIA je súčasná dámska odevná značka pochádzajúca z Dillí, ktorá je bohatá na jedinečné dizajnérske a textilné techniky. Značka je veľkým zástancom všímavej výroby a všetkého, čo sa týka cyklistiky a recyklácie. Dôležitosť tohto faktora sa odráža v pomenovacích stĺpoch, „N“ a „S“ v NS GAIA, ktoré predstavujú príroda a udržateľnosť. Prístup NS GAIA je „menej je viac“. Štítok zohráva aktívnu úlohu v pomalom módnom pohybe tým, že zabezpečuje minimálny vplyv na životné prostredie.