Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Šperky

Poseidon

Šperky Šperky, ktoré navrhujem, vyjadrujú moje pocity. Predstavuje ma ako umelca, dizajnéra a tiež ako človeka. Spúšť na vytvorenie Poseidonu bola stanovená v najtemnejších hodinách môjho života, keď som sa cítila vystrašená, zraniteľná a potrebuje ochranu. Pôvodne som navrhol túto kolekciu na použitie v sebaobrane. Aj keď sa tento pojem v tomto projekte stratil, stále existuje. Poseidon (božský mor a zemetrasenie v gréckej mytológii „Zemetrasenie“) je moja prvá oficiálna zbierka a je zameraná na silné ženy, ktorých cieľom je dať nositeľke pocit moci a sebavedomia.

Šperky

odyssey

Šperky Základná myšlienka odysea monomérom spočíva v pokrytí objemných geometrických tvarov vzorovanou pokožkou. Z toho sa vyvíja súhra jasnosti a skreslenia, transparentnosti a zatajenia. Všetky geometrické tvary a vzory možno ľubovoľne kombinovať, meniť a dopĺňať s pridaním. Táto fascinujúca a jednoduchá myšlienka umožňuje vytvorenie takmer nevyčerpateľnej škály vzorov, ktoré sú dokonale v súlade s možnosťami, ktoré ponúka rýchle prototypovanie (3D tlač), pretože každý zákazník môže vyrobiť úplne individuálnu a jedinečnú položku (navštívte: www.monomer. eu-shop).

Hmatová Tkanina

Textile Braille

Hmatová Tkanina Priemyselné univerzálne žakárové textilné myslenie ako prekladateľ pre nevidiacich. Túto látku môžu čítať ľudia s dobrým zrakom a je určená na pomoc nevidiacim ľuďom, ktorí začínajú strácať zrak alebo majú problémy so zrakom; s cieľom naučiť sa Braillovo písmo s priateľským a spoločným materiálom: látkou. Obsahuje abecedu, čísla a interpunkčné znamienka. Nepridávajú sa žiadne farby. Ide o produkt v odtieni šedej, ktorý je zásadou bez vnímania svetla. Je to projekt so spoločenským významom a ide nad rámec komerčných textílií.

Okuliare

Mykita Mylon, Basky

Okuliare Kolekcia MYKITA MYLON je vyrobená z ľahkého polyamidového materiálu s vynikajúcou individuálnou nastaviteľnosťou. Tento špeciálny materiál sa vytvára vrstvu po vrstve vďaka technike selektívneho laserového spekania (SLS). Interpretáciou tradičného tvaru okrúhlych a oválnych okuliarov, ktoré boli módne v 30. rokoch 20. storočia, model BASKY pridáva novú tvár k tejto kolekcii okuliarov, ktorá bola pôvodne navrhnutá na použitie v športe.

Hodinky

Ring Watch

Hodinky Ring Watch predstavuje maximálne zjednodušenie tradičných náramkových hodiniek odstránením čísel a rúk v prospech oboch krúžkov. Tento minimalistický dizajn poskytuje čistý a jednoduchý vzhľad, ktorý sa dokonale hodí k pútavej estetike hodiniek. Je to podpisová koruna stále poskytuje účinný prostriedok na zmenu hodiny, zatiaľ čo jej skrytá obrazovka s e-atramentom zobrazuje živé farebné pruhy s výnimočnou definíciou, nakoniec si zachováva analógový aspekt a zároveň poskytuje dlhšiu výdrž batérie.

Náramok

Fred

Náramok Existuje mnoho rôznych druhov náramkov a náramkov: dizajnéri, zlatí, plastickí, lacní a drahé ... ale ako sú krásni, vždy sú vždy iba náramky. Fred je niečo viac. Tieto manžety vo svojej jednoduchosti oživujú vznešených dávnych čias, napriek tomu sú moderné. Môžu sa nosiť na holých rukách aj na hodvábnej blúzke alebo na čiernom svetri a osobe, ktorá ich nosí, vždy dodajú dotyk triedy. Tieto náramky sú jedinečné, pretože prichádzajú ako pár. Sú veľmi ľahké, čo ich robí nepríjemnými. Ak ich budete nosiť, budete si ich isto všimnúť!