Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bytový Dom

Soulful

Bytový Dom Celý priestor je založený na pokoji. Všetky farby pozadia sú svetlé, sivé, biele atď. V záujme vyváženia priestoru sa v priestore objavujú niektoré vysoko nasýtené farby a niektoré vrstvené textúry, napríklad tmavo červená, napríklad vankúše s jedinečnými výtlačkami, napríklad kovové textúrované ozdoby. , Stávajú sa nádhernými farbami vo foyer a zároveň dodávajú priestoru primerané teplo.

Názov projektu : Soulful , Meno dizajnérov : Sha Lu, Meno klienta : MULU .

Soulful  Bytový Dom

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.