Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zmrzlina

Sister's

Zmrzlina Tento obal je určený pre spoločnosť Sisters Ice Cream Company. Dizajnérsky tím sa pokúsil využiť tri dámy, ktoré pripomínajú výrobcov tohto produktu, v podobe veselých farieb, ktoré vychádzajú z chuti každej zmrzliny. Pri každej chuti dizajnu sa ako vlasy postavy použije tvar zmrzliny, čo predstavuje zaujímavý a nový obraz balenia zmrzliny. Tento dizajn vo svojej novej podobe pritiahol veľkú pozornosť medzi svojimi konkurentmi a mal vysoké tržby. Dizajn sa snaží vytvoriť originálny a kreatívny obal.

Názov projektu : Sister's , Meno dizajnérov : Azadeh Gholizadeh, Meno klienta : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Zmrzlina

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.