Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Etiketa Na Víno

5 Elemente

Etiketa Na Víno Dizajn „5 Elemente“ je výsledkom projektu, v ktorom klient dôveroval dizajnérskej agentúre úplnú slobodu prejavu. Vrcholom tohto dizajnu je rímska postava „V“, ktorá zobrazuje hlavnú myšlienku produktu - päť druhov vína prepletených v jedinečnej zmesi. Špeciálny papier, ktorý sa používa na označenie, ako aj strategické umiestnenie všetkých grafických prvkov, podnecujú potenciálneho spotrebiteľa, aby vzal fľašu a roztočil ju do rúk, dotkol sa jej, čo určite robí hlbší dojem a robí dizajn nezabudnuteľným.

Názov projektu : 5 Elemente, Meno dizajnérov : Valerii Sumilov, Meno klienta : Etiketka design agency.

5 Elemente Etiketa Na Víno

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.