Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obchodné Centrum

Ad Jinli

Obchodné Centrum Tento projekt zrekonštruoval staré budovy v mestskom parcele a dáva budovám nové funkčné poslanie, aby splnili nové funkčné požiadavky. Dizajnéri sa snažia viesť ľudí k tomu, aby akceptovali moderný štýl v štvorstupňovom meste od transformácie fasády budovy po dizajn interiéru, aby sa zabezpečila integrita realizácie projektu.

Prenosný Reproduktor

Seda

Prenosný Reproduktor Seda je funkčné zariadenie založené na základni spravodajských technológií. Držiak pera v strede je usporiadač priestoru. Digitálne funkcie ako port USB a pripojenie Bluetooth tiež robia prenosný prehrávač a reproduktor s domácou oblasťou prispôsobenie. Svetelná lišta zabudovaná do vonkajšieho tela funguje ako stolné svetlo. Príťažlivý luxusný vzhľad ho robí atraktívnym aj pre domáce použitie v interiéri. Lepšie využitie priestoru je tiež jednou zo základných čŕt Seda.

Kancelária

Phuket VIP Mercury

Kancelária Na základe témy otvorenosti a hĺbkového prieskumu značky, preskúmala návrh a vytvorila vizuálnu integráciu vizuálnej rozšíriteľnosti a príbeh značky s planétou ako hlavným tvorivým prvkom. Plán riešil nasledujúce tri problémy s novými vizuálnymi myšlienkami: Rovnováha otvorenosti a funkcií vesmíru; Rozdelenie a kombinácia funkčných priestorov vesmíru; Pravidelnosť a zmena základného priestorového štýlu.

Webová Stránka

Travel

Webová Stránka Dizajn používal minimalistický štýl, aby nepreťažoval používateľské prostredie zbytočnými informáciami. Je tiež veľmi ťažké používať minimalistický štýl v cestovnom ruchu, pretože súbežne s jednoduchým a jasným dizajnom musí užívateľ získať úplné informácie o svojej ceste a nie je ľahké ju kombinovať.

Šálka Kávy A Podšálka

WithDelight

Šálka Kávy A Podšálka Podávanie sladkých dobrôt so zákuskom na strane kávy je súčasťou mnohých rôznych kultúr, keďže je zvykom servírovať šálku kávy s tureckým pôžitkom v Turecku, biscotti v Taliansku, churros v Španielsku a dáta v Arábii. Na bežných tanieroch sa však tieto šmýkačky posúvajú smerom k horúcej kávovej šálke a lepia sa alebo sa zvlhčujú z kávových škvŕn. Aby sa tomu zabránilo, má táto šálka kávy podšálku s vyhradenými otvormi, ktoré udržujú kávové dobroty na svojom mieste. Pretože káva je jedným z typických horúcich nápojov, zlepšenie kvality zážitku z pitia kávy má význam vzhľadom na každodenný život.

Branding A Balenie

Leman Jewelry

Branding A Balenie Vizuálnym riešením novej identity Lemana Jewelryho bol kompletný nový systém, ktorý odhalil luxus, vynikajúci, ale sofistikovaný a minimálny pocit. Nové logo inšpirované Lemanovým pracovným procesom, ich návrhom haute couture design, vytvorením všetkých kosoštvorcových tvarov obklopujúcich hviezdny symbol alebo symbol iskier, vytvorením sofistikovaného symbolu a tiež odrážajúcich žiarivý efekt diamantu. V nadväznosti na to boli vyrobené všetky kolaterálne materiály s vysokokvalitnými detailmi, ktoré zvýrazňujú a obohacujú luxusnosť všetkých nových vizuálnych prvkov značky.