Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kancelária

Phuket VIP Mercury

Kancelária Na základe témy otvorenosti a hĺbkového prieskumu značky, preskúmala návrh a vytvorila vizuálnu integráciu vizuálnej rozšíriteľnosti a príbeh značky s planétou ako hlavným tvorivým prvkom. Plán riešil nasledujúce tri problémy s novými vizuálnymi myšlienkami: Rovnováha otvorenosti a funkcií vesmíru; Rozdelenie a kombinácia funkčných priestorov vesmíru; Pravidelnosť a zmena základného priestorového štýlu.

Webová Stránka

Travel

Webová Stránka Dizajn používal minimalistický štýl, aby nepreťažoval používateľské prostredie zbytočnými informáciami. Je tiež veľmi ťažké používať minimalistický štýl v cestovnom ruchu, pretože súbežne s jednoduchým a jasným dizajnom musí užívateľ získať úplné informácie o svojej ceste a nie je ľahké ju kombinovať.

Šálka Kávy A Podšálka

WithDelight

Šálka Kávy A Podšálka Podávanie sladkých dobrôt so zákuskom na strane kávy je súčasťou mnohých rôznych kultúr, keďže je zvykom servírovať šálku kávy s tureckým pôžitkom v Turecku, biscotti v Taliansku, churros v Španielsku a dáta v Arábii. Na bežných tanieroch sa však tieto šmýkačky posúvajú smerom k horúcej kávovej šálke a lepia sa alebo sa zvlhčujú z kávových škvŕn. Aby sa tomu zabránilo, má táto šálka kávy podšálku s vyhradenými otvormi, ktoré udržujú kávové dobroty na svojom mieste. Pretože káva je jedným z typických horúcich nápojov, zlepšenie kvality zážitku z pitia kávy má význam vzhľadom na každodenný život.

Branding A Balenie

Leman Jewelry

Branding A Balenie Vizuálnym riešením novej identity Lemana Jewelryho bol kompletný nový systém, ktorý odhalil luxus, vynikajúci, ale sofistikovaný a minimálny pocit. Nové logo inšpirované Lemanovým pracovným procesom, ich návrhom haute couture design, vytvorením všetkých kosoštvorcových tvarov obklopujúcich hviezdny symbol alebo symbol iskier, vytvorením sofistikovaného symbolu a tiež odrážajúcich žiarivý efekt diamantu. V nadväznosti na to boli vyrobené všetky kolaterálne materiály s vysokokvalitnými detailmi, ktoré zvýrazňujú a obohacujú luxusnosť všetkých nových vizuálnych prvkov značky.

Výstava

LuYu

Výstava Umenie ovplyvňuje život a život prináša hlbokú reflexiu a interpretáciu umenia. Vzdialenosť medzi umením a životom môže byť v dennej dochádzke. Ak budete jesť každé jedlo opatrne, môžete zmeniť svoj život na umenie. Tvorcovou tvorbou je tiež umenie, ktoré sa vytvára podľa jeho vlastných myšlienok. Techniky sú nástroje a výrazy sú výsledky. Len s myšlienkami budú skutočne dobré diela.

Lobby A Obytná Budova

Light Music

Lobby A Obytná Budova Pokiaľ ide o Light Music, rezidenčnú halu a salónik, Armand Graham a Aaron Yassin z New York City so sídlom v A + A chceli spojiť priestor s dynamickým susedstvom Adams Morgan vo Washingtone DC, kde je nočný život a hudobná scéna z jazzu. ísť na punk rock a elektronické boli vždy ústredné. Toto je ich tvorivá inšpirácia; výsledkom je jedinečný priestor, ktorý kombinuje najmodernejšie metódy digitálnej výroby s tradičnými remeselníckymi technikami a vytvára tak pohlcujúci svet s vlastným pulzom a rytmom, ktorý vzdáva hold pohostinnej originálnej hudbe DC.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.