Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obal Albumu

Haezer

Obal Albumu Haezer je známy svojim solídnym basovým zvukom, epickými prestávkami s dobre vyleštenými efektmi. Je to druh zvuku, ktorý vychádza len z priamej tanečnej hudby, ale pri bližšom prehliadaní alebo počúvaní začnete objavovať viac vrstiev frekvencií v rámci hotového produktu. Pre kreatívny koncept a prevedenie bolo výzvou simulovať zvukový zážitok známy ako Haezer. Umelecký štýl nie je vôbec typický štýl tanečnej hudby, vďaka čomu sa Haezer stáva vlastným žánrom.

Názov projektu : Haezer , Meno dizajnérov : Chris Slabber, Meno klienta : CS Design & Illustration.

Haezer  Obal Albumu

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.