Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolička

Ane

Stolička Stolička Ane má drevené laty z dreva, ktoré sa zdajú harmonicky plávať, avšak nezávisle od drevených nôh, nad oceľovým rámom. Dizajnér tvrdí, že sedadlo vyrobené ručne z certifikovaného ekologického dreva je vytvorené jedinečným použitím viacerých kusov jedného tvaru dreva, ktoré sú dynamicky umiestnené a rezané. Pri sedení na stoličke je mierny nárast uhla k chrbtu a uhly po stranách odklopený tak, že poskytuje prirodzenú a pohodlnú polohu pri sedení. Stolička Ane má tú správnu mieru zložitosti, aby vytvorila elegantný povrch.

Názov projektu : Ane, Meno dizajnérov : Troy Backhouse, Meno klienta : troy backhouse.

Ane Stolička

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.