Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Úvodný Priestor Pre Hodinársky Veľtrh

Salon de TE

Úvodný Priestor Pre Hodinársky Veľtrh Vyžaduje sa úvodný dizajn priestoru o rozlohe 1900 m2, predtým ako návštevníci preskúmali 145 medzinárodných značiek hodiniek v rámci Salon de TE. Na zachytenie predstavivosti luxusného životného štýlu a romantiky návštevníka bol ako hlavný koncept vyvinutý „Deluxe Train Journey“. Aby sa vytvorila dramatizácia, recepcia bola premenená na tému dennej stanice, ktorá bola postavená vedľa scény večernej nástupištia interiérovej haly s oknami vozňového vlaku v životnej veľkosti, ktoré vysielali rozprávky vizuálov. Nakoniec sa multifunkčná aréna s pódiom otvára rôznym značkovým vitrínam.

Názov projektu : Salon de TE, Meno dizajnérov : Hong Kong Trade Development Council, Meno klienta : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Úvodný Priestor Pre Hodinársky Veľtrh

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.