Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kaviareň

Hunters Roots

Kaviareň Vytvorením interiéru modernej, čistej estetiky vznikol interiér inšpirovaný drevenými prepravkami na ovocie, ktoré sa používajú v abstraktnej podobe. Debny vyplňujú priestory a vytvárajú impozantnú, takmer jaskynnú sochársku formu, ktorá je vyrobená z jednoduchých a priamych geometrických tvarov. Výsledkom je čistý a kontrolovaný priestorový zážitok. Dômyselný dizajn tiež maximalizuje obmedzený priestor premenou praktických svietidiel na ozdobné prvky. Svetlá, skrinky a policové prvky prispievajú k koncepcii dizajnu a sochárskej vizualite.

Názov projektu : Hunters Roots, Meno dizajnérov : Kei Kitayama, Meno klienta : Hunters' Roots.

Hunters Roots Kaviareň

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.