Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Fasádna Architektúra

Cecilip

Fasádna Architektúra Dizajn obálky Cecilip je v súlade so superpozíciou horizontálnych prvkov, ktoré umožňujú dosiahnuť organickú formu, ktorá rozlišuje objem budovy. Každý modul sa skladá z úsekov čiar zapísaných v polomere zakrivenia, ktoré sa má vytvoriť. Kusy používali obdĺžnikové profily z eloxovaného hliníka strieborného 10 cm širokého a 2 mm hrubého a boli umiestnené na kompozitný hliníkový panel. Keď bol modul zostavený, predná časť bola potiahnutá nehrdzavejúcou oceľou s rozmerom 22.

Názov projektu : Cecilip, Meno dizajnérov : Dante Luna, Meno klienta : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Fasádna Architektúra

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.