Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Digitálne Recepty Sociálnych Médií

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitálne Recepty Sociálnych Médií Spoločnosť Unilever Food Solutions poverila rezidenta šéfkuchára Heidi Heckmann (regionálny šéfkuchár pre zákazníkov v Kapskom Meste), aby vytvoril 11 jedinečných receptúr Spice Blend pomocou Robertsons Spice Range. V rámci kampane „Naša cesta, Váš objav“ bola myšlienka vytvoriť jedinečné obrázky a návrhy, pomocou ktorých sa tieto zložky použijú na zábavnú kampaň na Facebooku. Každý týždeň boli uverejňované jedinečné odkazy Spice Blend šéfkuchára Heidiho ako mediálne bohaté príspevky na plátne Facebooku. Každý z týchto receptov je k dispozícii aj na stiahnutie na iPad na webovej stránke UFS.com.

Názov projektu : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Meno dizajnérov : Lize-Marie Swan, Meno klienta : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Digitálne Recepty Sociálnych Médií

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.