Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Umeleckej Inštalácie

Kasane no Irome - Piling up Colors

Dizajn Umeleckej Inštalácie Inštalačný dizajn japonského tanca. Japonci hromadili farby od dávnych čias, aby vyjadrovali posvätné veci. Tiež hromadenie papiera štvorcovými siluetami sa používa ako vec predstavujúca posvätnú hĺbku. Nakamura Kazunobu navrhol priestor, ktorý mení atmosféru zmenou rôznych farieb s takýmto štvorcovým „hromadením“ ako motívom. Panely lietajúce vo vzduchu centrujúcom na tanečnice pokrývajú oblohu nad javiskovým priestorom a zobrazujú vzhľad svetla prechádzajúceho cez priestor, ktorý nie je možné vidieť bez panelov.

Názov projektu : Kasane no Irome - Piling up Colors, Meno dizajnérov : Nakamura Kazunobu, Meno klienta : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Dizajn Umeleckej Inštalácie

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.