Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Úvodný Názov

Pop Up Magazine

Úvodný Názov Projekt bol cestou abstraktného a plynulého preskúmania problematiky úniku (téma na rok 2019), z ktorej vyplývajú zmeny, nové veci a dôsledky. Všetky vizuálne prvky sú čisté a pohodlné na sledovanie, ktoré kontrastujú s nepohodlnou realitou spôsobenou únikom. Dizajn sa neustále mení a morfovacie tvary v animácii sú aktom opätovnej adaptácie spôsobenej nejakou situáciou. Útek má rôzne významy, interpretácie a hľadisko sa líši od hravého k vážnemu.

Názov projektu : Pop Up Magazine, Meno dizajnérov : Rafael de Araujo, Meno klienta : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Úvodný Názov

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.