Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Adaptérový Systém Pre Profesionálne Natáčanie

NiceDice

Adaptérový Systém Pre Profesionálne Natáčanie NiceDice-System je prvý multifunkčný adaptér v kamerovom priemysle. Je preto celkom príjemné pripevniť ku kamere vybavenie s rôznymi štandardmi montáže od rôznych značiek - napríklad svetlá, monitory, mikrofóny a vysielače - presne podľa situácie, v akej sú potrebné. Dokonca aj nové vyvíjajúce sa montážne štandardy alebo novo zakúpené vybavenie je možné ľahko integrovať do systému ND iba zakúpením nového adaptéra.

Reštaurácia Bar Na Streche

The Atticum

Reštaurácia Bar Na Streche Čaro reštaurácie v industriálnom prostredí by sa malo odraziť v architektúre a zariadení. Čierno-sivá vápenná omietka, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre tento projekt, je toho dôkazom. Jeho jedinečná hrubá štruktúra prechádza všetkými miestnosťami. Pri detailnom prevedení boli zámerne použité materiály ako surová oceľ, ktorej zvarové švy a stopy po brúsení zostali viditeľné. Tento dojem je podporený výberom okien muttin. S týmito studenými prvkami kontrastuje teplé dubové drevo, ručne hobľované parkety z rybej kosti a plne osadená stena.

Svietidlo

vanory Estelle

Svietidlo Estelle kombinuje klasický dizajn v podobe valcového, ručne vyrábaného skleneného tela s inovatívnou technológiou osvetlenia, ktorá vytvára trojrozmerné svetelné efekty na textilnom tienidlo. Estelle, zámerne navrhnutá tak, aby premenila svetelné nálady na emocionálny zážitok, ponúka nekonečnú škálu statických a dynamických nálad, ktoré vytvárajú najrôznejšie farby a prechody, ovládané pomocou dotykového panela na svietidle alebo aplikácie pre smartfóny.

Pohyblivý Pavilón

Three cubes in the forest

Pohyblivý Pavilón Tri kocky sú zariadením s rôznymi vlastnosťami a funkciami (vybavenie detských ihrísk, verejný mobiliár, umelecké predmety, meditačné miestnosti, altánky, malé odpočívadlá, čakárne, stoličky so strieškami) a môžu ľuďom priniesť čerstvé priestorové zážitky. Tri kocky sa dajú ľahko prepraviť kamiónom kvôli veľkosti a tvaru. Z hľadiska veľkosti, montáže (sklonu), plôch sedadiel, okien atď. je každá kocka riešená charakteristicky. Tri kocky odkazujú na japonské tradičné minimálne priestory, ako sú miestnosti na čajový obrad, s variabilitou a mobilitou.

Polyfunkčný Komplex

Crab Houses

Polyfunkčný Komplex Na rozľahlej rovine Sliezskej nížiny stojí osamotene jedna čarovná hora, zahalená hmlou tajomstva, týčiaci sa nad malebným mestečkom Sobotka. Tam, uprostred prírodnej krajiny a legendárnej polohy, sa plánuje postaviť komplex Crab Houses: výskumné centrum. V rámci projektu revitalizácie mesta má uvoľniť kreativitu a inovatívnosť. Miesto spája vedcov, umelcov a miestnu komunitu. Tvar pavilónov je inšpirovaný krabmi vstupujúcimi do vlniaceho sa mora trávy. V noci budú osvetlené a budú pripomínať svetlušky vznášajúce sa nad mestom.

Stôl

la SINFONIA de los ARBOLES

Stôl Stôl la SINFONIA de los ARBOLES je hľadaním poézie v dizajne... Les pri pohľade zo zeme je ako stĺpy miznúce do neba. Nemôžeme ich vidieť zhora; les z vtáčej perspektívy pripomína hladký koberec. Vertikalita sa stáva horizontalitou a stále zostáva jednotná vo svojej dualite. Podobne aj stôl la SINFONIA de los ARBOLES pripomína konáre stromov, ktoré tvoria stabilnú základňu pre subtílnu dosku, ktorá spochybňuje silu gravitácie. Len sem-tam sa cez konáre stromov mihnú slnečné lúče.