Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Verejné Vonkajšie Záhradné Kreslo

Para

Verejné Vonkajšie Záhradné Kreslo Para je sada verejných vonkajších stoličiek navrhnutá tak, aby poskytovala zdržanlivú flexibilitu vo vonkajšom prostredí. Sada stoličiek, ktorá má jedinečne symetrický tvar a úplne sa odchyľuje od inherentnej vizuálnej rovnováhy konvenčného dizajnu stoličky. Táto sada vonkajších stoličiek, inšpirovaná jednoduchým tvarom hojdačky, je odvážna, moderná a víta interakciu. Obe so silným váženým dnom, Para A podporuje rotáciu 360 okolo svojej základne a Para B podporuje obojsmerné preklopenie.

Stôl

Grid

Stôl Mriežka je stôl navrhnutý z mriežkového systému inšpirovaného tradičnou čínskou architektúrou, kde sa v rôznych častiach budovy používa typ drevenej konštrukcie s názvom Dougong (Dou Gong). Pomocou tradičnej zámkovej drevenej konštrukcie je zostavenie stola tiež procesom poznávania štruktúry a prežívania histórie. Nosná konštrukcia (Dou Gong) je vyrobená z modulárnych častí, ktoré sa dajú ľahko demontovať a je potrebné ich uskladniť.

Séria Nábytku

Sama

Séria Nábytku Sama je autentická séria nábytku, ktorá poskytuje funkčnosť, emocionálne zážitky a jedinečnosť prostredníctvom svojich minimálnych, praktických foriem a silného vizuálneho efektu. Kultúrna inšpirácia čerpaná z poézie krútiacich sa kostýmov používaných pri obradoch Sama sa nanovo interpretuje v jeho dizajne pomocou hry kužeľovitej geometrie a techniky ohýbania kovu. Sochársky postoj série je kombinovaný s jednoduchosťou materiálov, foriem a výrobných postupov, aby ponúkol funkčné & amp; estetické výhody. Výsledkom je moderná séria nábytku, ktorá poskytuje výrazný nádych obytným priestorom.

Prsteň

Dancing Pearls

Prsteň Tancujúce perly medzi burácajúcimi morskými vlnami, sú výsledkom inšpirácie z oceánu a perál a ide o 3D modelársky prsteň. Tento prsteň je navrhnutý s kombináciou zlata a farebných perál so špeciálnou štruktúrou na realizáciu pohybu perál medzi hučiacimi vlnami oceánu. Priemer potrubia bol zvolený v dobrej veľkosti, vďaka čomu je konštrukcia dostatočne robustná, aby bol model vyrobený.

Pelech Pre Mačky

Catzz

Pelech Pre Mačky Pri navrhovaní postele pre mačky Catzz sa inšpirovala potrebami mačiek i majiteľov a je potrebné ich spojiť v funkcii, jednoduchosti a kráse. Pri pozorovaní mačiek ich jedinečné geometrické vlastnosti inšpirovali čistú a rozpoznateľnú formu. Niektoré charakteristické vzorce správania (napr. Pohyb uší) sa začlenili do užívateľskej skúsenosti mačky. S ohľadom na majiteľov bolo tiež cieľom vytvoriť kus nábytku, ktorý by mohli prispôsobiť a hrdo vystaviť. Ďalej bolo dôležité zabezpečiť ľahkú údržbu. To všetko umožňuje elegantný, geometrický dizajn a modulárna štruktúra.

Klub Voľného Času

Central Yosemite

Klub Voľného Času Vráťte sa k jednoduchosti života, slnko cez okno križuje svetlo a tieň. Aby ste lepšie odrážali prírodnú príchuť v celkovom priestore, využite plný dizajn guľatiny, jednoduchý a štýlový, humanistický komfort, zdôraznite umeleckú atmosféru priestoru. Tón orientálneho šarmu s jedinečnou priestorovou náladou. Toto je ďalší výraz interiéru, ktorý je prírodný, čistý, variabilný.