Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia

100 Bites Dessert

Reštaurácia Uhryznúť ako motív dizajnu, grafické portréty, modely zubov, vizuály hlavy celebrít - to všetko sú kľúčové prvky, ktoré stimulujú chuťové poháriky každého zákazníka. Od ozdobného hnedého a bieleho grafického stropu po bielu super grafickú stenu, až po elegantne usporiadanú zobrazovaciu stenu produktu, spolu so 100 ikonami hryzenia, ktoré predstavujú rôzne desaťročia, zmätená bohatá čierna humorná aróma.

Corporate Design

Vivifying Minimalism

Corporate Design Výstupom bolo vytvoriť moderný priestor, ktorý prispôsobuje terapie založené na pokrokových technológiách a zároveň ponúka klasické kúpeľné procedúry. Výsledným návrhom bolo vytvorenie dynamického priestoru, ktorý by vyžaroval strohosť vedeckých laboratórií a doplnil známe konotácie teplých klasických interiérov. Inšpiráciou pre pozemnú halu bola filozofia zenu a dyadická povaha vesmíru. Biely lavaplaster naznačuje klinický biely a vedecký dôvod, čokoládovo hnedá z klasických paletových tipov, ktoré predstavujú vkusné konotácie ľudských túžob.

Zdravotné Stredisko

Neo Derm The Center

Zdravotné Stredisko Je navrhnutý tak, aby rezonoval s témou línií, a zvýraznenie limetovej farby je dostatočné na to, aby preukázalo stručnosť a energický dizajn tohto konkrétneho centra starostlivosti o pleť. V bielych stropoch prebiehajú lúče bielych čarodejných línií a dynamicky sa rozširujú do okolitého priestoru. Relaxačná zóna priľahlá k recepcii je nastavená na limetkový, lipový farebný odtieň od nábytku po koberec, ktorý zdôrazňuje mladú a omladenú esenciu značky prehľadom prístavu Victoria.

Výstavný A Rokovací Priestor

All Love in Town Sales Center

Výstavný A Rokovací Priestor Komerčným priestorom by mohla byť aj oblasť podnikania zameraná na podnikanie, plná umenia a estetiky, ako aj divadlo a múzeum. Málokto dizajnérov nikdy nikdy nenapadlo, že intenzívna kombinácia ľudí a okolia sa stáva tak nevyhnutnou, ako sme očakávali. Vytvorili sme vnútorný priestor, ktorý s ľuďmi vstupoval do akordu tým, že do neho vstupoval tým, že čo najviac využívali lacné materiály - žiarovky, Ping Pong a vianočné dekoratívne plesy. Priniesol legenda o predaji nehnuteľností a dokončovacích predajných úloh v troch mesiacov v tom čase v celom priemysle z dôvodu výrazného dizajnu.

Prsteň

Moon Curve

Prsteň Prírodný svet je v neustálom pohybe, pretože vyvažuje poriadok a chaos. Z rovnakého napätia sa vytvára dobrý dizajn. Jeho vlastnosti sily, krásy a dynamiky vyplývajú zo schopnosti umelca zostať otvoreným týmto protikladom počas aktu stvorenia. Hotový kúsok je súčtom nespočetných možností, ktoré umelec robí. Všetky myšlienky a žiadne pocity vyústia do práce, ktorá je tvrdá a chladná, zatiaľ čo všetky pocity a žiadna kontrola prinášajú prácu, ktorá sa nevyjadruje. Prepletenie týchto dvoch bude výrazom samotného tanca života.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampa bola pôvodne navrhnutá pre značku detského oblečenia. Inšpirácia pochádza z hračiek z kapsúl, ktoré deti získavajú z predajných automatov, ktoré sa zvyčajne nachádzajú v obchodoch. Pri pohľade na lampu je možné vidieť veľa farebných hračiek z kapsuly, z ktorých každá nesie prianie a potešenie, ktoré prebudia mladú dušu. Počet kapsúl sa dá upraviť a obsah sa môže meniť podľa vašich predstáv. Od každodenných drobností až po špeciálne dekorácie sa každý objekt, ktorý vložíte do kapsúl, stane vašim jedinečným príbehom, čím kryštalizuje váš život a stav mysle v určitom čase.