Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Koncept Firemnej Architektúry

Pharmacy Gate 4D

Koncept Firemnej Architektúry Kreatívny koncept je založený na kombinácii materiálnych a nehmotných komponentov, ktoré spolu vytvárajú mediálnu platformu. Stred tejto platformy je charakterizovaný nadrozmernou misou ako symbolom pre abstraktný alchýmický pohár, nad ktorým sa premieta holografický diagram plávajúceho reťazca DNA. Tento hologram DNA, ktorý v skutočnosti predstavuje slogan „Promise for Life“, sa pomaly točí a naznačuje ľahkosť života bez príznakov ľudského organizmu. Rotujúci hologram DNA predstavuje nielen tok života, ale aj vzťah medzi svetlom a samotným životom.

Kalendár

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendár Botanical Life je kalendár zdôrazňujúci krásny rastlinný život v jednom liste. Otvorte plachtu a položte ju na základňu, aby ste si mohli vychutnať rôzne kontextové okná rastlín. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Karta Správ

Pop-up Message Card “Leaves”

Karta Správ Listy sú karty správ s motívmi vysúvacích listov. Rozjasnite svoje správy výrazným dotykom sezónnej zelene. Dodáva sa v sérii štyroch rôznych kariet so štyrmi obálkami. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Brošňa

Chiromancy

Brošňa Každá osoba je jedinečná a originálna. Toto je evidentné dokonca aj v obrazcoch na našich prstoch. Nakreslené čiary a znaky našich rúk sú tiež celkom originálne. Každá osoba má okrem toho celý rad kameňov, ktoré sú im kvalitné alebo sú spojené s osobnými udalosťami. Všetky tieto vlastnosti dávajú pozorujúcemu pozorovateľovi toľko poučných a atraktívnych, že umožňuje vytvárať personalizované šperky založené na týchto líniách a znakoch jednotlivých vecí. Tento druh ozdôb a šperkov - tvorí váš osobný umelecký kód

Kalendár

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendár ZOO súprava na papierové remeslá sa ľahko zostavuje. Nie je potrebné žiadne lepidlo ani nožnice. Zostavte ich spojením častí rovnakou značkou. Každé zviera bude dvojmesačný kalendár. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Výroba / Postprodukcia / Vysielanie

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Výroba / Postprodukcia / Vysielanie Telekomunikačné centrum Ašchabad (televízna veža) je monumentálna budova vysoká 211 m, ktorá sa nachádza v južnom okraji hlavného mesta Turkménska v Ašchabad, na kopci 1024 m nad morom. Televízna veža je hlavným uzlom pre výrobu rozhlasových a televíznych programov, postprodukciu a vysielanie. A je jedným z najlepších príkladov najmodernejších digitálnych technológií. Televízna veža urobila Turkménsko priekopníkom v terestriálnom vysielaní v Ázii. Televízna veža je najväčšou investíciou do technológie vo vysielaní za posledných 20 rokov.