Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendár Navrhnite si izbu, prineste si ročné obdobia - Kalendár kvetín je dodávaný s dizajnom vázy s 12 rôznymi kvetmi. Oživte svoj život každý mesiac sezónnou kvetinou. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Bižutéria

Angels OR Demons

Bižutéria Sme svedkami neustáleho boja medzi dobrom a zlom, temnotou a svetlom, dňom a nocou, chaosom a poriadkom, vojnou a mierom, hrdinom a darebákom každý deň. Bez ohľadu na naše náboženstvo alebo národnosť nám boli povedané príbehy našich stálych spoločníkov: anjela sediaceho na pravom ramene a démona vľavo, anjel nás presviedča, aby sme konali dobre a zaznamenali naše dobré skutky. robiť zlé a viesť záznamy o našich zlých skutkoch. Anjel je metaforou pre naše „superego“ a diabol znamená „Id“ a neustály boj medzi svedomím a nevedomím.

Štítky

Propeller

Štítky Vrtuľa je zbierka liehovín z rôznych častí sveta, spojená s témou leteckej dopravy a pilotom ako znak značky. Rysy každého druhu nápoja sú vystavené prostredníctvom mnohých ilustrácií, nápisov pripomínajúcich letecké odznaky a náčrtky, ktoré slúžia ako recepty na kokteily. Viacúčelový dizajn je doplnený rôznymi tónmi farebnej fólie, rôznymi lakmi, vzormi a reliéfom.

Kalendár

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendár Propagačný kalendár portálovej stránky goo (http://www.goo.ne.jp) je funkčný kalendár, ktorého hárok sa každý mesiac transformuje do vrecka, ktorá vám umožní uchovávať a spravovať svoje vizitky, poznámky a potvrdenky. , Témou je Red String, ktorá ukazuje väzbu medzi goo a jeho používateľmi. Oba konce vrecka sú v skutočnosti držané červenými očkami, ktoré sa stávajú vrcholom dizajnu. Kalendár v príjemne výraznej podobe, to je to pravé pre rok 2014.

Čajová Súprava

Wavy

Čajová Súprava Inšpirovaná travertínovou terasou v prírode, čajový set Wavy vám prinesie jedinečný čajový zážitok. Inovatívne rukoväte sú vyvinuté tak, aby pohodlne padli do vašich rúk. Zasunutím pohára do dlaní zistíte, že sa rozvíja ako lekno a vedie vás do chvíle pokoja.

Šperky

Poseidon

Šperky Šperky, ktoré navrhujem, vyjadrujú moje pocity. Predstavuje ma ako umelca, dizajnéra a tiež ako človeka. Spúšť na vytvorenie Poseidonu bola stanovená v najtemnejších hodinách môjho života, keď som sa cítila vystrašená, zraniteľná a potrebuje ochranu. Pôvodne som navrhol túto kolekciu na použitie v sebaobrane. Aj keď sa tento pojem v tomto projekte stratil, stále existuje. Poseidon (božský mor a zemetrasenie v gréckej mytológii „Zemetrasenie“) je moja prvá oficiálna zbierka a je zameraná na silné ženy, ktorých cieľom je dať nositeľke pocit moci a sebavedomia.