Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Štítky

Stumbras Vodka

Štítky Táto kolekcia vodky Stumbras's Classic oživuje starú litovskú vodku, ktorá vyrába tradície. Dizajn robí starý tradičný produkt blízkym a relevantným pre dnešného spotrebiteľa. Fľaša zo zeleného skla, ktorá je dôležitá pre výrobu litovskej vodky, legendy založené na skutočných skutočnostiach a príjemné, pútavé detaily - stočený výrez pripomínajúci staré fotografie, šikmá lišta na dne, ktorá dopĺňa klasickú symetrickú kompozíciu, a fonty a farby, ktoré vyjadrujú identitu každej pod-značky - to všetko robí tradičnú kolekciu vodky netradičnou a zaujímavou.

Kalendár

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendár Budujeme s vami mestá. Správa, ktorú spoločnosť NTT East Japan Corporate Sales Promotion propaguje, je uvedená v tomto stolovom kalendári. Horná časť listov kalendára je vyrezaná z farebných budov a prekrývajúce sa listy tvoria jedno šťastné mesto. Je to kalendár, ktorý si môžete každý mesiac vychutnať pri zmene scenérie línie budov a ktorý vás naplní pocitom, aby ste boli po celý rok spokojní.

Kalendár

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendár Jedná sa o stolový kalendár vyrobený s výrezom s sezónnymi motívmi vynikajúcich reliéfov. Vrcholom dizajnu je, keď sú zobrazené, sezónne motívy sú nastavené na 30 stupňov, aby sa najlepšie pozorovalo. Táto nová forma vyjadruje nový štýl NTT COMWARE pre vytváranie nových nápadov. Zamýšľa sa nad funkčnosťou kalendára s dostatkom priestoru na písanie a riadenými riadkami. Je to dobré pre rýchle prezeranie a jednoduché použitie, plné originality, ktorá ho odlišuje od ostatných kalendárov.

Šperky

odyssey

Šperky Základná myšlienka odysea monomérom spočíva v pokrytí objemných geometrických tvarov vzorovanou pokožkou. Z toho sa vyvíja súhra jasnosti a skreslenia, transparentnosti a zatajenia. Všetky geometrické tvary a vzory možno ľubovoľne kombinovať, meniť a dopĺňať s pridaním. Táto fascinujúca a jednoduchá myšlienka umožňuje vytvorenie takmer nevyčerpateľnej škály vzorov, ktoré sú dokonale v súlade s možnosťami, ktoré ponúka rýchle prototypovanie (3D tlač), pretože každý zákazník môže vyrobiť úplne individuálnu a jedinečnú položku (navštívte: www.monomer. eu-shop).

Lopatka A Metla

Ropo

Lopatka A Metla Ropo je samočinne vyvážený koncept lopatky a metla, ktorý nikdy nespadne na zem. Vďaka malej hmotnosti nádrže na vodu umiestnenej v spodnej časti prachovej nádoby sa Ropo prirodzene udržuje v rovnováhe. Po ľahkom zametaní prachu pomocou priameho okraja lopatky na prach môžu používatelia zachytiť metlu a lopatku dohromady a dať ju ako jednu jednotku bez obáv z pádu. Cieľom modernej organickej formy je priniesť do vnútorných priestorov jednoduchosť a funkcia kolísania kolísania weeble má v úmysle pobaviť používateľov pri čistení podlahy.

Kreslo

Baralho

Kreslo Kreslo Baralho má výrazný moderný dizajn zložený z čistých tvarov a rovných čiar. Vyrobené zo záhybov a zvarov na brúsenej hliníkovej platni, toto kreslo vyniká výrazným uchytením, ktoré spochybňuje pevnosť materiálu. Dokáže spojiť v jednom prvku krásu, ľahkosť a presnosť čiar a uhlov.