Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kohútik

Amphora

Kohútik Amphora série je navrhnutá tak, aby spájala minulosť a budúcnosť a dáva šancu zažiť základné a funkčné formy staroveku. Nebolo ľahké, ako dnes dosiahnuť dosiahnuteľnú vodu z nášho životného zdroja. Neobvyklá forma kohútiku pochádza z minulých storočí, ale jeho kazeta na úsporu vody prináša zajtra. Vodovodný kohútik navrhnutý z uličných prameňov staroveku a prináša vašej kúpeľni estetiku.

Umývadlo

Serel Wave

Umývadlo Umývadlo SEREL Wave zaujme svoje miesto v moderných kúpeľniach s nominálnymi líniami, funkčnými riešeniami a pôsobivou kvalitou. Umývadlo SEREL Wave; Aj keď mení súčasné vnímanie dvojitého umývadla svojou jedinečnou formou misy, zahŕňa aj používanie dospelých a detí spolu s estetickou formou. Okrem použitia ako detská panva poskytuje funkciu na čistenie a čistenie topánok, ktoré sa používajú v islamskej kultúre. Všeobecným prístupom pri návrhu umývadla je modernizmus a funkcionalizmus. Tento prístup tak dôležito ovplyvňuje dizajn.

Kúpeľňová Súprava

LOTUS

Kúpeľňová Súprava Odraz do kúpeľní Lotus Flowers ... Lotus kúpeľňa bola implementovaná inšpirovaním tvaru listov lotosového kvetu Zhou Dunyi, ktorý učí Konfuciusovu filozofiu: „Lotosový kvet sa mi páči, pretože rastie v blate a nikdy sa neznečistí,“ jeho diskurz. Lotus listy, sú odpudzovač nečistôt, ako je uvedené v tomto dokumente. Pri výrobe tejto série bola napodobnená listová štruktúra lotosového kvetu

Vnútorné Osvetlenie

Jordan Apotheke

Vnútorné Osvetlenie Funkčné svietidlá, ktoré podporujú výraznú architektúru interiéru lekárne, sú nenápadné v ich vzhľade a namiesto dizajnu svietidiel upozorňujú na svoj účinok svetla. Svietidlá pre základné osvetlenie sú integrované v závesných svietidlách, ktoré sledujú tvar nábytku, alebo sú namontované po stranách zaveseného stropu, pričom ho udržiavajú čo najďalej od stropov. Používatelia sa tak môžu zamerať na stopu svetla vedúcu lekárňou, pozostávajúcu z dlaždíc s podsvietením RGB-LED, ktoré zodpovedajú farbe podobne dynamicky podsvietených počítadiel.

Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica

SEREL Purity

Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica Zatiaľ čo toaletná miska Čistota vstupuje do dominancie mäkkých prechodov, zanecháva v prostredí aj jednoduché a minimálne vánok. Nielenže ovplyvňuje jeho užívateľa estetikou, ale stretáva sa aj s čistotou a nevinnosťou a rešpektuje prírodu. Všeobecným prístupom v dizajne súpravy poťahov sedadiel pre ľahko demontovateľné súpravy toaletných sedadiel s blokovacím mechanizmom sú funkčné ovládacie tlačidlá, ktoré sa vkladajú do vnútornej časti súpravy poťahov. Tlačidlá, s ktorými užívateľ kontaktuje, sú umiestnené na miestach, ktoré sa najťažšie znečistia, čo poskytuje ďalšiu výhodu z hľadiska hygieny.

Kúpeľňová Súprava

FRACTURE

Kúpeľňová Súprava Unikátny štýl keramickej sanitárnej keramiky, pozoruhodný dizajn línií zo zlomeného skla Komentár Deconstructivism ... Fracture Rozpad celistvosti komponentov štruktúry, hry na povrchoch, aby sa geometrické prvky, ako sú exteriéry výrobkov, a pohybujúce sa dekonštruktivistické štýl založený na séria ako príklad fraktúry Bien sa stretol s jednou z najpozoruhodnejších sérií.