Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Voňavkárstvo

Sense of Forest

Voňavkárstvo Inšpiráciou pre tento projekt bola predstava priesvitného zimného lesa. Množstvo textúr prírodného dreva a žuly ponorí diváka do prúdu plastických a vizuálnych dojmov príznakov prírody. Priemyselný typ zariadenia je zmäkčený farbami červenej a zelenej oxidovanej medi. Obchod je miestom príťažlivosti a komunikácie pre viac ako 2000 ľudí denne.

Voňavkárstvo

Nostalgia

Voňavkárstvo Tento projekt sa inšpiroval priemyselnou krajinou 60. až 70. rokov. Kovové konštrukcie vyrobené z ocele valcovanej za tepla vytvárajú realistickú intonáciu anti-utópie. Hrdzavý profilovaný list starých plotov vytvára atmosféru úplnej slobody prejavu. Otvorená technická komunikácia, ošúchané omietky a žulové dosky zvyšujú priemyslovú eleganciu interiéru šesťdesiatych rokov.

Interiérový Dizajn Penziónu

Barn by a River

Interiérový Dizajn Penziónu Projekt „Stodola pri rieke“ čelí výzve vytvorenia obývaného priestoru, založenej na ekologickom zapojení a navrhuje konkrétne miestne riešenie problému interpretretizácie architektúry a krajiny. Tradičný archetyp domu je privedený k asketizmu jeho foriem. Cedarový šindeľ strechy a zelené steny bridlice skrývajú budovu v tráve a kríkoch umelej krajiny. Za sklenenou stenou sa objaví skalnatá rieka.

Modlitebňa

Water Mosque

Modlitebňa S citlivou realizáciou na mieste sa budova stáva pokračovaním mora prostredníctvom zdvihnutej plošiny, ktorá slúži ako modlitebná sieň, ktorá sa rozširuje smerom k nekonečnu. Tekuté útvary sa vzťahujú na pohyb mora v snahe spojiť mešitu s okolím. Budova vyniká odzrkadľujúc podstatu jej funkcie a súčasným spôsobom fyzicky prejavuje filozofiu architektúry Stredného východu. Výsledný exteriér vytvára ikonický doplnok k panorámu a znovuobjavenie typológie realizovanej v jazyku moderného dizajnu.

Kníhkupectvo

Guiyang Zhongshuge

Kníhkupectvo S horskými chodbami a stalaktitovými jaskyniarskymi knižnicami predstavuje kníhkupectvo čitateľa do sveta krasovej jaskyne. Tím dizajnérsky tím prináša fantastický vizuálny zážitok a súčasne rozširuje miestne charakteristiky a kultúru do väčšieho počtu ľudí. Guiyang Zhongshuge bol kultúrnym prvkom a mestskou pamiatkou v meste Guiyang. Okrem toho tiež preklenuje priepasť kultúrnej atmosféry v Guiyangu.

Kníhkupectvo

Chongqing Zhongshuge

Kníhkupectvo Zahrnutím nádhernej krajiny Chongqing do kníhkupectva vytvoril dizajnér priestor, v ktorom sa návštevníci môžu pri čítaní cítiť ako v očarujúcom Chongqingu. Celkovo existuje päť typov čítacích plôch, z ktorých každý je ako zázrak s charakteristickými črtami. Kníhkupectvo Chongqing Zhongshuge poskytlo spotrebiteľom fantastickejší zážitok, ktorý nedokážu získať prostredníctvom online nakupovania.