Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Byt

Nishisando Terrace

Byt Toto kondomínium pozostávajúce zo 4 trojpodlažných domov s nižším objemom a stojace na mieste blízko centra. Cédrová mriežka obklopujúca mimo budovu chráni súkromie a bráni degradácii telesa budovy v dôsledku priameho slnečného žiarenia. Aj vďaka jednoduchému štvorcovému pôdorysu vedie špirálovitá 3D konštrukcia prepojená na rozdielnej súkromnej záhrade, každá miestnosť a schodisková hala vedú k maximálnemu naplneniu objemu tejto budovy. Zmena fasády cédrových dosiek a kontrolované proporcie môžu viesť k tomu, že táto budova bude aj naďalej organická a bude sa miešať s miestnymi zmenami v meste.

Rodinné Centrum

Funlife Plaza

Rodinné Centrum Funlife Plaza je rodinné centrum pre voľný čas a vzdelávanie detí. Cieľom je vytvoriť koridor pre pretekárske autá, ktorý by deťom umožňoval jazdiť na autách počas nakupovania rodičov, domček na strome pre deti, ktorý si budú dávať pozor a hrať sa vo vnútri, strop „lego“ so skrytým názvom obchodného centra, ktorý inšpiruje detskú fantáziu. Jednoduché biele pozadie s červenou, žltou a modrou, nechajte deti kresliť a vyfarbovať ich na steny, podlahy a toaletu!

Interiérový Dizajn

Suzhou MZS Design College

Interiérový Dizajn Tento projekt sa nachádza v Suzhou, ktoré je dobre známe tradičným čínskym dizajnom záhrady. Dizajnérka sa snažila spojiť svoje modernistické cítenie, ako aj ľudovú jazyk Suzhou. Dizajn vychádza z tradičnej architektúry Su-čou vďaka použitiu obielených omietkových stien, mesačných dverí a zložitej záhradnej architektúry, vďaka ktorým si ľudovú reč Suzhou znovu predstaví v súčasnom kontexte. Za účasti študentov bol znovu vytvorený nábytok s recyklovanými konármi, bambusom a slamenými lanami, čo tomuto vzdelávaciemu priestoru dalo zvláštny význam.

Stolička Na Zasielanie Správ

Kepler 186f

Stolička Na Zasielanie Správ Štrukturálnym základom kresla Kepler-186f je rošt, spájkovaný z oceľového drôtu, ku ktorému sú pomocou mosadzných objímok pripevnené prvky vyrezané z dubu. Rôzne možnosti použitia armatúry sa kombinujú v harmónii s drevenými rezbárskymi a klenotníckymi prvkami. Tento umelecký objekt predstavuje experiment, v ktorom sa kombinujú rôzne estetické princípy. Dá sa to opísať ako „barbarské alebo nové baroko“, v ktorom sa spája drsná a vynikajúca forma. V dôsledku improvizácie sa Kepler stal viacvrstvovým, obklopeným podtextami a novými detailmi.

Parametrický Dizajn

Titanium Choker

Parametrický Dizajn Konštrukčne IOU používa 3D simulačný softvér na vytváranie parametrických modelov podobných štýlu, ktorým Zaha Hadid zvíťazila nad svetom architektúry. Materiálne predstavuje IOU exkluzívne položky v titáne s logami z 18-karátového zlata. Titán je v šperkoch najteplejší, ale ťažko sa s ním pracuje. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú kúsky nielen veľmi ľahké, ale umožňujú im vyrobiť takmer akúkoľvek farbu spektra.

Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On ND LensGear precízne nastavuje samostredenie na objektívy s rôznymi priemermi. Séria ND LensGear pokrýva všetky šošovky tak, ako žiadny iný dostupný objektív LensGear. Žiadne strihanie a žiadne ohýbanie: Už žiadne skrutkovače, opotrebované remene alebo nepríjemné zvyšky remienkov, ktoré vytŕčajú. Všetko zapadá ako čaro. A ďalšie plus, jeho použitie bez nástrojov! Vďaka svojmu inteligentnému dizajnu sa sústredí jemne a pevne okolo objektívu.