Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Paravent

Positive and Negative

Paravent Je to produkt, ktorý slúži súčasne ako funkcia a krása, okorenený nádychom kultúry a koreňov. „Pozitívny a negatívny“ paravant slúži ako nastaviteľná a mobilná bariéra v oblasti súkromia, ktorá nevyčnieva alebo neporušuje priestor. Islamský motív dáva čipkovaný efekt, ktorý je odpočítaný a naopak od materiálu Corian / Resin. Podobne ako jin-jang, vždy je v dobrom vždy niečo dobré a v dobrom vždy trochu zlé. Keď slnko zapadá na „pozitívny a negatívny“, je to skutočne jeho žiarivý moment a geometrické tiene maľujú miestnosť.

Kokteil Bar

Gamsei

Kokteil Bar Keď sa Gamsei otvoril v roku 2013, hyper-lokalizmus sa dostal do oblasti praxe, ktorá sa dovtedy obmedzovala hlavne na jedlá. V Gamsei sú prísady do koktailov buď divoko pástené alebo pestované miestnymi artézskymi farmármi. Interiér baru je jasným pokračovaním tejto filozofie. Rovnako ako koktaily, aj Buero Wagner obstarával všetky materiály na miestnej úrovni a úzko spolupracoval s miestnymi výrobcami pri výrobe riešení na mieru. Gamsei je úplne integrovaný koncept, vďaka ktorému sa z pitia koktailu stáva nový zážitok.

Balenie Z Morských Plodov

PURE

Balenie Z Morských Plodov Koncept tohto nového produktu je „bez“. Zjednodušene povedané, vytvorili sme nezvyčajne uvoľnený dizajn. Typicky pre konzervované morské plody sú tmavé a preplnené obaly, náš dizajn je „bez akýchkoľvek“ optických predradníkov. Na druhej strane je tento sortiment určený aj pre alergikov a ľudí citlivých na potraviny. Tak to vyzerá takmer úmyselne nejaký druh lekárstva. Predaj sa začal v januári 2013 a je mimoriadne úspešný. Spätná väzba maloobchodného podniku je: Čakali sme veľmi dlho na dobre vyzerajúci a premyslený koncept. Zákazník to bude milovať.

Koncept Firemnej Architektúry

ajando Next Level C R M

Koncept Firemnej Architektúry Koncept ajando Loft: Informácie sú stavebným materiálom nášho vesmíru. V prístavnom okrese Mannheim v Nemecku sa vytvoril veľmi nezvyčajný loft. Kompletný tím Ajando tu bude bývať a pracovať od januára 2013. Za koncepciou firemnej architektúry podkrovia stojí architekt Peter Stasek a kancelária architekta loftwerk umiestnená v Karlsruhe. Inšpirovalo sa to kvantovou fyzikou Wheelera, architektúrou Josefa M. Hoffmanna a samozrejme aj informačnou odbornosťou ajanda: „Informácie dokážu svet obísť“. Text bezplatnej novinárky Ilony Koglinovej

Mestský Elektrikár

Lecomotion

Mestský Elektrikár LECOMOTION E-trike je ekologická a inovatívna trojkolka s elektrickým pohonom, ktorá bola inšpirovaná vnorenými nákupnými vozíkmi. E-triky LECOMOTION sú navrhnuté tak, aby fungovali ako súčasť systému zdieľania mestských bicyklov. Navrhnuté tiež na vzájomné hniezdenie v rade na kompaktné skladovanie a na uľahčenie zhromažďovania a premiestňovania mnohých osôb naraz pomocou otočných zadných dverí a odnímateľnej kľukovej sady. Poskytuje sa pomoc pri šliapaní na pedále. Môžete ho použiť ako normálny bicykel s podpornou batériou alebo bez nej. Náklad tiež umožnil prepravu 2 detí alebo jedného dospelého.