Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Renovácia Hotela

Renovated Fisherman's House

Renovácia Hotela Hotel SIXX sa nachádza v dedine Houhai v zálive Haitang v Sanya. Južné more Číny je 10 metrov od hotela a Houhai je známy ako raj surferov v Číne. Architekt transformoval pôvodnú trojpodlažnú budovu, ktorá sa roky používa pre miestnu rybársku rodinu, na rekreačný hotel zameraný na surfovanie, a to posilnením starej štruktúry a rekonštrukciou vnútorného priestoru.

Víkendová Rezidencia

Cliff House

Víkendová Rezidencia Jedná sa o rybársku chatu s výhľadom na hory na brehu rieky Heaven (japončina „Tenkawa“). Vyrobený zo železobetónu, má tvar jednoduchej trubice, šesť metrov dlhej. Koniec rúrky na ceste je vyvážený a ukotvený hlboko v zemi, takže sa horizontálne rozprestiera od brehu a visí nad vodou. Dizajn je jednoduchý, interiér je priestranný a pri brehu rieky je otvorená obloha, hory a rieka. Postavená pod úrovňou vozovky, je viditeľná iba strecha kabíny, z pohľadu cesty, takže jej stavba neblokuje výhľad.

Interiérový Dizajn Knižnice

Veranda on a Roof

Interiérový Dizajn Knižnice Kalpak Shah of Studio Course prehodnotil hornú úroveň podkrovného bytu v Pune v západnej Indii a vytvoril zmes vnútorných a vonkajších miestností, ktoré obklopujú strešnú záhradu. Cieľom miestneho štúdia, ktoré sídli aj v Pune, bolo transformovať málo využívané horné poschodie domu na oblasť podobnú verande tradičného indického domu.

Hotel

Shang Ju

Hotel S krásou prírody a krásou ľudstva, definíciou City Resort Hotel je zrejmé, že sa líši od miestnych hotelov. V kombinácii s miestnou kultúrou a životnými návykmi zvyšujú eleganciu a rým do izieb a poskytujú rôzne životné skúsenosti. Uvoľnená a dôkladná práca na dovolenke, plná elegancie, čistého a mäkkého života. Odhaľte stav mysle, ktorý myseľ skryje, a nechajte hostí chodiť v pokojnom prostredí mesta.

Interiérový Dizajn Penziónu

The MeetNi

Interiérový Dizajn Penziónu Pokiaľ ide o konštrukčné prvky, nie je zamýšľaný ako komplikovaný alebo minimalistický. Ako základ berie jednoduchú čínsku farbu, ale používa texturovanú farbu, aby nechal priestor prázdny, čo tvorí orientálnu umeleckú koncepciu v súlade s modernou estetikou. Moderné humanistické bytové vybavenie a tradičné dekorácie s historickými príbehmi sa zdajú byť starovekými a modernými dialógmi, ktoré tečú v priestore, s tichým starodávnym kúzlom.