Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Aktivácia Udalosti

The Jewel

Aktivácia Udalosti Klenotnica 3D bola interaktívnym maloobchodným priestorom, ktorý vyzval verejnosť, aby použila najmodernejšie technológie v 3D tlači vytvorením vlastného šperku. Boli sme pozvaní, aby sme aktivovali priestor a okamžite premysleli - ako môže byť šperkovnica kompletná bez krásneho šperku na mieru? Výsledkom bola súčasná socha, ktorá vyústila do farebného hranolu, ktorý obsahoval krásu odrazového svetla, farby a tieňa.

Autonómny Mobilný Robot

Pharmy

Autonómny Mobilný Robot Autonómny navigačný robot pre logistiku nemocníc. Je to produktový servisný systém, ktorý zaisťuje bezpečné a efektívne dodávky, znižuje šance zdravotníckeho pracovníka na chorobu a obmedzuje pandemické choroby medzi nemocničným personálom a pacientmi (COVID-19 alebo H1N1). Dizajn pomáha zvládnuť dodávky do nemocnice s ľahkým prístupom a bezpečnosťou pomocou nekomplikovanej interakcie používateľa pomocou priateľskej technológie. Robotické jednotky majú schopnosť autonómneho pohybu do vnútorného prostredia a majú synchronizovaný tok s podobnými jednotkami, sú schopné robotickej tímovej spolupráce.

Inteligentný Difúzor Arómy

Theunique

Inteligentný Difúzor Arómy Agarwood je vzácny a drahý. Jeho aróma sa dá získať iba spálením alebo extrakciou, používa sa v interiéri a poskytuje ju len málo používateľov. Na prekonanie týchto obmedzení sa po trojročnom úsilí vytvoria inteligentné rozptyľovače arómy a prírodné ručne vyrábané tablety z agarového dreva s viac ako 60 návrhmi, 10 prototypmi a 200 experimentmi. Predstavuje nový možný obchodný model a využíva kontext pre priemysel agarového dreva. Používatelia môžu jednoducho vložiť difuzor do automobilu, ľahko si prispôsobiť čas, hustotu a rozmanitosť arómy a užiť si pohlcujúcu aromaterapiu, nech idú kdekoľvek a kdekoľvek jazdia.

Automatický Odšťavovač

Toromac

Automatický Odšťavovač Toromac je špeciálne navrhnutý s jeho silným vzhľadom, aby priniesol nový spôsob konzumácie čerstvo vylisovanej pomarančovej šťavy. Je vyrobený pre maximálnu extrakciu šťavy a je určený pre reštaurácie, kaviarne a supermarkety. Jeho prvotriedny dizajn umožňuje priateľský zážitok dodávajúci chuť, zdravie a hygienu. Má inovatívny systém, ktorý rezá ovocie vertikálne a stlačuje polovice rotačným tlakom. To znamená, že maximálny výkon sa dosiahne bez stláčania alebo dotýkania sa obalu.

Transformačná Pneumatika

T Razr

Transformačná Pneumatika V blízkej budúcnosti je na vzostupe rozvoj elektrickej dopravy. Ako výrobca automobilových súčiastok Maxxis neustále premýšľa, ako môže navrhnúť realizovateľný inteligentný systém, ktorý sa môže podieľať na tomto trende a dokonca ho môže urýchliť. T Razr je inteligentná pneumatika vyvinutá pre potreby. Jeho vstavané senzory aktívne zisťujú rôzne jazdné podmienky a poskytujú aktívne signály na transformáciu pneumatiky. Zväčšené behúne sa napínajú a menia kontaktnú plochu v reakcii na signál, a tak zlepšujú trakčný výkon.

Luxusné Hybridné Klavír

Exxeo

Luxusné Hybridné Klavír EXXEO je elegantné hybridné klavír pre moderné priestory. Jeho jedinečný tvar stelesňuje trojrozmerné spojenie zvukových vĺn. Zákazníci si môžu svoje klavír plne prispôsobiť tak, aby bol v harmónii s okolím ako kus dekoratívneho umenia. Tento špičkový klavír je vyrobený z exotických materiálov, ako sú uhlíkové vlákno, prémiová hliníková automobilová trieda pre automobilovú kožu a letecký priemysel. Pokročilý systém reproduktorov pre zvukovú dosku; obnovuje široký dynamický rozsah klavírov prostredníctvom zvukového systému s výkonom 200 W, 9 reproduktorov. Táto špeciálna vstavaná batéria umožňuje klavíru vykonávať až 20 hodín na jedno nabitie.