Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Pluto

Lampa Pluto udržuje zameranie pevne na štýle. Jeho kompaktný aerodynamický valec obieha elegantná rukoväť umiestnená na sklonenej statívovej základni, ktorá uľahčuje presnú polohu pomocou mäkkého, ale zameraného svetla. Jeho forma bola inšpirovaná ďalekohľadmi, ale namiesto toho sa snaží zamerať na Zem namiesto hviezd. Vyrobené s 3D tlačou s použitím plastov na báze kukurice, je jedinečné, nielen pre použitie v 3D tlačiarňach priemyselným spôsobom, ale aj ekologicky.

Názov projektu : Pluto, Meno dizajnérov : Heitor Lobo Campos, Meno klienta : Gantri.

Pluto Lampa

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.