Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Domáce Cestoviny Stroj

Hidro Mamma Mia

Domáce Cestoviny Stroj Hidro Mama Mia je sociálno-kultúrna záchrana talianskou gastronómiou. Veľmi ľahko sa používa, je ľahký a kompaktný, ľahko sa skladuje a prepravuje. Umožňuje bezpečnú vysokú produktivitu, poskytuje rodine príjemný zážitok z varenia do každodenného života a interakcie s priateľmi. Motor je úplne integrovaný do prevodovej súpravy, ponúka výkon, robustnosť a bezpečné používanie, čo tiež umožňuje ľahké čistenie a podporu. Krája cesto rôznej hrúbky a je schopný pripraviť rôzne jedlá: cestoviny, rezance, lasagne, chlieb, pečivo, pizzu a ďalšie.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar V časoch vyspelých digitálnych prístrojov, plochosti dotykových obrazoviek a racionálnych jednoobjemových vozidiel je projekt Brescia Hommage starou školskou dvojmiestnou hypercarovou dizajnovou štúdiou, ktorá sa považuje za oslavu doby, v ktorej je elegantná jednoduchosť, vysokotlaková materiálnosť, surová sila, čistá krása a priame spojenie medzi človekom a strojom boli pravidlom hry. V čase, keď statoční a dômyselní muži ako Ettore Bugatti sám vytvorili mobilné zariadenia, ktoré ohromili svet.

Sukulentná Špecializovaná Pestovateľská Krabica

Bloom

Sukulentná Špecializovaná Pestovateľská Krabica Bloom je sukulentná špecializovaná pestovateľská krabica, ktorá funguje ako štýlový domáci nábytok. Poskytuje perfektné podmienky pre pestovanie sukulentov. Hlavným cieľom produktu je naplniť túžbu a živobytie pre tých, ktorí žijú v mestských oblastiach s menším prístupom k ekologickému prostrediu. Mestský život má v každodennom živote veľa výziev. To vedie ľudí k ignorovaniu ich povahy. Bloom sa snaží byť mostom medzi spotrebiteľmi a ich prirodzenými túžbami. Produkt nie je automatizovaný, jeho cieľom je pomôcť spotrebiteľovi. Podpora aplikácií umožní používateľom konať so svojimi rastlinami, čo im umožní ich starostlivosť.

Čajovar

Grundig Serenity

Čajovar Serenity je moderný výrobca čaju, ktorý sa zameriava na radostné užívateľské skúsenosti. Projekt sa zameriava hlavne na estetické prvky a užívateľskú skúsenosť, pretože hlavným cieľom je navrhnúť, aby sa produkt odlišoval od existujúcich produktov. Dok na výrobu čaju je menší ako telo, ktoré umožňuje produktu pozerať sa po zemi, čo prináša jedinečnú identitu. Mierne zakrivené telo v kombinácii s krájanými povrchmi tiež podporuje jedinečnú identitu produktu.

Luster

Lory Duck

Luster Kačica Lory je navrhnutá ako závesný systém zostavený z modulov z mosadze a epoxidového skla, z ktorých každý pripomína kačicu bez námahy kĺzavý po chladných vodách. Moduly tiež ponúkajú konfigurovateľnosť; s dotykom, každý môže byť nastavený tak, aby smeroval ľubovoľným smerom a visel v akejkoľvek výške. Základný tvar lampy sa rodil pomerne rýchlo. Potreboval však mesiace výskumu a vývoja s nespočetnými prototypmi, aby sa dosiahla jeho dokonalá rovnováha a najlepší vzhľad zo všetkých možných uhlov.

Motýľový Vešiak

Butterfly

Motýľový Vešiak Motýľový vešiak dostal meno pre svoju podobnosť s tvarom lietajúceho motýľa. Je to minimalistický nábytok, ktorý je možné zostaviť pohodlným spôsobom vďaka dizajnu oddelených komponentov. Užívatelia môžu rýchlo zložiť vešiak holými rukami. Ak je potrebné sa pohybovať, je vhodné po demontáži transportovať. Inštalácia trvá iba dva kroky: 1.stack oba rámy dohromady, aby vytvorili X; a rámy v tvare diamantu na každej strane sa prekrývajú. 2. Posuňte drevený kus cez prekrývané kosoštvorcové rámy na oboch stranách, aby ste rámy uchytili