Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pás Na Pranie V Interiéri

Brooklyn Laundreel

Pás Na Pranie V Interiéri Je to pás na bielizeň pre použitie v interiéri. Kompaktné telo, ktoré je menšie ako japonská brožovaná väzba, vyzerá ako páska, hladký povrch bez skrutky na povrchu. Pás s dĺžkou 4 m má celkom 29 otvorov, z ktorých každý môže držať a držať vešiak na šaty bez špendlíkov, umožňuje rýchle schnutie. Pás je vyrobený z antibakteriálneho a proti plesňového polyuretánu, bezpečného, čistého a pevného materiálu. Maximálne zaťaženie je 15 kg. 2 ks háčika a otočného telesa umožňujú viacnásobné použitie. Malý a jednoduchý, ale toto je veľmi užitočné v interiéri na bielizeň. Ľahká obsluha a inteligentná inštalácia sa zmestia do všetkých typov miestností.

Pohovka

Shell

Pohovka Pohovka Shell sa objavila ako kombinácia obrysov morských mušlí a módnych trendov v napodobňovaní technológie exoskeletov a 3D tlače. Cieľom bolo vytvoriť pohovku s efektom optickej ilúzie. Mal by sa používať ľahký a vzdušný nábytok doma aj vonku. Na dosiahnutie účinku ľahkosti sa použila sieť z nylonových lán. Tvrdosť jatočného tela je tak vyvážená tkaním a mäkkosťou siluetových línií. Pevná základňa pod rohovými časťami sedadla môže byť použitá ako bočné stoly a mäkké horné sedadlá a vankúše dokončujú kompozíciu.

Kreslo

Infinity

Kreslo Hlavný dôraz na dizajn kresla Infinity sa kladie práve na operadlo. Je to odkaz na symbol nekonečna - obrátenú číslicu 8. Je to, ako by zmenilo svoj tvar pri otáčaní, nastavovaní dynamiky čiar a opakovaní znaku nekonečna vo viacerých rovinách. Operadlo je ťahané dokopy niekoľkými elastickými pásmi, ktoré tvoria vonkajšiu slučku, ktorá sa tiež vracia k symbolike nekonečného cyklu života a rovnováhy. Dodatočný dôraz sa kladie na jedinečné lemy nôh, ktoré bezpečne pripevňujú a podopierajú bočné časti kresla rovnako ako svorky.

Osvetlenie

Capsule

Osvetlenie Tvar lampy Capsule opakuje formu kapsúl, ktoré sú v modernom svete tak rozšírené: lieky, architektonické štruktúry, kozmické lode, termosky, trubice, časové kapsuly, ktoré prenášajú správy potomkom po mnoho desaťročí. Môže byť dvoch typov: štandardný a predĺžený. Lampy sú k dispozícii v niekoľkých farbách s rôznym stupňom priehľadnosti. Viazanie pomocou nylonových lán dodáva žiarovke ručne vyrobený efekt. Jeho univerzálnou formou bolo určovať jednoduchosť výroby a hromadnej výroby. Jeho hlavnou výhodou je úspora vo výrobnom procese lampy.

Pavilón

ResoNet Sinan Mansions

Pavilón Pavilón ResoNet je uvedený do prevádzky spoločnosťou Sinan Mansions v Šanghaji na oslavu čínskeho Nového roka 2017. Pozostáva z dočasného pavilónu a interaktívneho LED svetla „rezoneta“ pripevneného na vnútornom povrchu. Využíva techniky Low-Fi na vizualizáciu rezonančných frekvencií prirodzeného prostredia prostredníctvom interakcie verejnosti a okolitých prvkov detegovaných sieťou LED. Pavilón osvetľuje verejnosť ako reakciu na vibračné stimuly. Okrem návštevníkov si môžu prísť jarné festivalové želania, môžu sa tiež použiť ako divadelné predstavenia.

Kreslo

Lollipop

Kreslo Kreslo Lollipop je kombináciou nezvyčajných tvarov a módnych farieb. Jeho siluety a farebné prvky museli vyzerať na diaľku ako cukríky, ale kreslo by sa zároveň malo zmestiť do interiérov rôznych štýlov. Chupa-chups tvar tvoril základ pre lakťové opierky a operadlo a sedadlo sú vyrobené vo forme klasických cukroviniek. Kreslo Lollipop je určené pre ľudí, ktorí majú radi odvážne rozhodnutia a módu, ale nechcú sa vzdať funkčnosti a pohodlia.