Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Poster

Cells

Poster 19. júla 2017 spoločnosť PIY postavila malú budovu v austrálskom Melbourne. Je to malý hrad zostavený zo 761 komponentov a nazvali ho „Bunky“. Uzly sú navrhnuté ako ručne sústružené závitové čapy a rovné čapy, ktoré sú zhrnuté ako „East Tenon & Co. West Mortise & quot ;. Nájdete ich produkty, vrátane variabilných políc, študijných a stojančekov na topánky atď. A potom budete cítiť ich túžbu slobodne rásť.

Balenie Čaju

Seven Tea House

Balenie Čaju Tea Hall Značka, ktorá sníma rozliaty a rozptyľujúci čaj voľne a neuspěchane, koncept procesu varenia čaju, silný alebo slabý, nepredvídateľne sa transformuje ako prvok maľovania čaju pri ochutnávaní čaju. Neformálne kúzlo brať čaj ako atrament a používať prst ako pero, načrtávať rozsiahlu myseľ rodiny čajových sál obývajúcich krajinu. Originálny dizajn obalu vytvára príjemnú atmosféru a vyjadruje príjemnú dobu života s čajom.

Propagácia Značky

Project Yellow

Propagácia Značky Project Yellow je komplexný umelecký projekt, ktorý vytvára vizuálny koncept Everything is Yellow. Podľa kľúčovej vízie sa budú v rôznych mestách vyrábať veľké vonkajšie displeje a súčasne sa bude vyrábať množstvo kultúrnych a kreatívnych derivátov. Ako vizuálna IP má Project Yellow presvedčivý vizuálny obraz a energetickú farebnú schému, ktorá vytvára zjednotenú kľúčovú víziu, vďaka ktorej sú ľudia nezabudnuteľní. Ide o jedinečný dizajnový projekt, ktorý je vhodný na rozsiahlu online a offline propagáciu a výstup vizuálnych derivátov.

Vizuálny Dizajn Ip

Project Yellow

Vizuálny Dizajn Ip Project Yellow je komplexný umelecký projekt, ktorý vytvára vizuálny koncept Everything is Yellow. Podľa kľúčovej vízie sa budú v rôznych mestách vyrábať veľké vonkajšie displeje a súčasne sa bude vyrábať množstvo kultúrnych a kreatívnych derivátov. Ako vizuálna IP má Project Yellow presvedčivý vizuálny obraz a energetickú farebnú schému, ktorá vytvára zjednotenú kľúčovú víziu, vďaka ktorej sú ľudia nezabudnuteľní. Ide o jedinečný dizajnový projekt, ktorý je vhodný na rozsiahlu online a offline propagáciu a výstup vizuálnych derivátov.

Redizajn Identity Značky

InterBrasil

Redizajn Identity Značky Inšpiráciou pre prehodnotenie a prepracovanie značky boli zmeny v modernizácii a integrácii do podnikovej kultúry. Dizajn srdca už nemohol byť pre značku externý, pretože inšpiroval partnerstvo interne so zamestnancami, ale aj so zákazníkmi. Integrovaný zväzok výhod, záväzku a kvality služieb. Od tvaru po farby nový dizajn integroval srdce do B a do zdravotného kríža v T. Dve slová spojené v strede spôsobujú, že logo vyzerá ako jedno slovo, jeden symbol, ktoré spája R a B do srdce.

Dizajn Značky

EXP Brasil

Dizajn Značky Dizajn značky EXP Brasil vychádza z princípov jednoty a partnerstva spoločnosti. Prispôsobenie zmesi medzi technológiou a dizajnom v ich projektoch ako v kancelárskom živote. Typografický prvok predstavuje spojenie a silu tejto spoločnosti. Dizajn písmena X je pevný a integrovaný, ale veľmi ľahký a technologický. Značka predstavuje štúdiový život s prvkami v listoch, na pozitívnom aj negatívnom priestore, ktorý spája ľudí a dizajn, individuálny a kolektívny, jednoduchý s technologickým, ľahkým a robustným, profesionálnym a osobným.