Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Chladený Syrový Vozík

Coq

Chladený Syrový Vozík Patrick Sarran vytvoril vozík na syr Coq v roku 2012. Zvláštnosť tohto materiálu vzbudzuje zvedavosť hostí, ale nemýľte sa, je to predovšetkým pracovný nástroj. To sa dosiahne pomocou štylizovanej lakovanej bukovej štruktúry, ktorá je zakončená valcovou červenou lakovanou clochou, ktorá môže byť zavesená na boku, aby sa odhalil sortiment vyzretých syrov. Pomocou rukoväte pohnite vozíkom, otvorením škatule, vysunutím dosky smerom von, aby ste vytvorili priestor pre tanier, otáčaním tohto disku rezané porcie syra, čašník môže tento proces rozvinúť do malej umeleckej dielne.

Chladený Púštny Vozík

Sweet Kit

Chladený Púštny Vozík Táto mobilná prehliadka na servírovanie zákuskov v reštauráciách bola vytvorená v roku 2016 a je posledným kusom série K. Dizajn Sweet-Kit spĺňa požiadavky na eleganciu, ovládateľnosť, objem a priehľadnosť. Mechanizmus otvárania je založený na krúžku, ktorý sa otáča okolo disku z akrylového skla. Dva tvarované bukové krúžky sú otočné dráhy a sú tiež rukoväťami na otváranie vitríny a na pohyb vozíka okolo reštaurácie. Tieto integrované funkcie pomáhajú nastaviť scénu pre servis a zvýrazniť zobrazené produkty.

Teplý Nápoj S Čerstvými Rastlinami

Herbal Tea Garden

Teplý Nápoj S Čerstvými Rastlinami Patrick Sarran vytvoril Bylinkovú čajovú záhradu ako jedinečnú položku pre orientačný bod Mandarin Oriental v Hongkongu v roku 2014. Manažér stravovania chcel vozík, na ktorom by mohol vykonávať čajový obrad. Tento dizajn opätovne používa kódy vyvinuté Patrickom Sarranom v jeho vozíkoch série K, vrátane vozíka na syr KEZA a multifunkčného vozíka Km31, ktoré sú ovplyvnené čínskou krajinomaľbou.

Vozík Na Šampanské

BOQ

Vozík Na Šampanské BOQ je vozík s ľadovým kúpeľom na podávanie šampanského na recepciách. Je vyrobená z dreva, kovu, živice a skla. Kruhová symetria organizuje objekty a materiály ako neoddeliteľnú súčasť dizajnu. Štandardné flauty sú uložené v koróle, hlavou dole, pod bielym živicovým podnosom, chránené pred prachom a otrasmi. Zloženie, takmer kvetinové, vyzýva hostí, aby vytvorili kruh, ktorý ochutná vzácny nápoj. V prvom rade je to však pre čašníka efektívny javiskový doplnok.

Poschodový Vozík

Kali

Poschodový Vozík Tento stupňový vozík je jedným z prvkov dizajnérskej série K pre značku QUISO. Je vyrobená z krásne vyrobeného masívneho dreva. Vďaka robustnému a podsaditému designu je ideálny na podávanie alkoholu pri reštaurácii. Kvôli bezpečnosti a elegancii služby sú sklá zavesené na vankúši, fľaše sú imobilizované protišmykovým poťahom, priemyselné kolesá majú plynulé a tiché valcovanie.

Multifunkčný Vozík

Km31

Multifunkčný Vozík Patrick Sarran vytvoril Km31 pre široké spektrum použití v reštauráciách. Hlavným obmedzením bola multifunkčnosť. Tento vozík je možné použiť jednotlivo na servírovanie jedného stola, alebo v rade s ostatnými na bufet. Dizajnér vymyslel kĺbovú vrchnú časť Krion namontovanú na tej istej kolesovej základni, ktorú navrhol pre celý rad vozíkov, ako je KEZA a neskôr Kvin, Bylinná čajová záhrada a Kali, ktoré spoločne pomenovali sériu K. Tvrdosť Krionu umožňovala výber úplného ľahkého prevedenia so stabilitou potrebnou pre luxusné zariadenie.