Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Automatický Kávovar

F11

Automatický Kávovar Jednoduché a elegantné, čisté línie a kvalitný povrchový materiál robia z dizajnu F11 vhodný pre profesionálne aj domáce prostredie. Plnofarebný 7 "dotykový displej je veľmi jednoduchý na používanie a intuitívny. F11 je stroj na jeden dotyk, kde si môžete prispôsobiť svoje obľúbené nápoje pre rýchly výber. Zásobník na fazuľu, nádrž na vodu a nádobu na polevu sú k dispozícii na zvládnutie špičkovej hodiny. Patentovaná varná jednotka môže ponúknuť stlačené espresso alebo nestlačenú bežnú kávu a aróma je zaručená keramickými plochými čepeľami.

Bezpečnostné Zariadenie

G2 Face Recognition

Bezpečnostné Zariadenie Vďaka vysokej kvalite materiálov a jednoduchosti dizajnu je toto bezpečnostné zariadenie na rozpoznávanie tváre ozdobené, štýlové a robustné. Pokročilá technológia vo vnútri, aby sa stala jednou z najrýchlejších na svete a bola veľmi presná, nikto nemôže podvádzať svoj algoritmus. Nepremokavý výrobok s atmosférickým svetlom na zadnej strane vytvára atmosféru atmosféry aj v najchladnejšej kancelárii. Vďaka kompaktnej veľkosti je možné ho umiestniť takmer všade a tvar umožňuje umiestnenie vodorovne alebo zvislo.

Vyvíjajúci Sa Nábytok

dotdotdot.frame

Vyvíjajúci Sa Nábytok Domy sa zmenšujú, takže potrebujú ľahký a všestranný nábytok. Dotdotdot.Frame je prvý mobilný, prispôsobiteľný nábytkový systém na trhu. Efektívny a kompaktný, rám môže byť pripevnený k stene alebo oprený o ňu pre ľahké umiestnenie okolo domu. A jeho prispôsobiteľnosť pochádza z 96 dier a rozširujúcej sa škály príslušenstva, ktoré sa do nich dajú upevniť. Použite jeden alebo podľa potreby spojte viacero systémov - je k dispozícii nekonečná kombinácia.

Systém Triedenia Recyklovateľného Odpadu

Spider Bin

Systém Triedenia Recyklovateľného Odpadu Spider bin je univerzálne a ekonomické riešenie na triedenie recyklovateľných materiálov. Vytvorí sa skupina vyskakovacích košov pre domácnosť, kanceláriu alebo vonku. Jedna položka má dve základné časti: rám a tašku. Ľahko sa presúva z jedného miesta na druhé, je vhodné ho prepravovať a skladovať, pretože ak sa nepoužíva, môže byť plochý. Kupujúci si objednávajú pavučinu online, kde si môžu vybrať veľkosť, počet košov Spider a typ tašky podľa svojich potrieb.

Forma Na Ľad

Icy Galaxy

Forma Na Ľad Príroda bola pre dizajnérov vždy jedným z najdôležitejších zdrojov inšpirácie. Táto myšlienka prišla na myseľ dizajnérov tým, že sa pozrela do priestoru a obrazu galaxie Mliečna dráha. Najdôležitejším aspektom tohto dizajnu bolo vytvorenie jedinečnej formy. Mnoho dizajnov, ktoré sú na trhu, sa zameriava na výrobu najjasnejšieho ľadu, ale v tomto prezentovanom dizajne sa dizajnéri zámerne zamerali na formy, ktoré tvoria minerály, zatiaľ čo voda sa mení na ľad, aby bolo jasnejšie, že dizajnéri zmenili prirodzený defekt. do krásneho efektu. Tento dizajn vytvára špirálovitú guľovú formu.

Parkovanie Transformačných Bicyklov

Smartstreets-Cyclepark™

Parkovanie Transformačných Bicyklov Smartstreets-Cyclepark je všestranné, racionálne zariadenie na parkovanie bicyklov pre dve bicykle, ktoré sa zmestí za pár minút, aby umožnilo rýchle vylepšenie parkovacích zariadení pre bicykle v mestských oblastiach bez toho, aby sa do ulíc pridávala neporiadok. Toto zariadenie pomáha znižovať krádež bicyklov a môže byť inštalované aj na najužších uliciach, čím uvoľňuje novú hodnotu z existujúcej infraštruktúry. Z nehrdzavejúcej ocele môže byť zariadenie v súlade s farbami RAL a označené pre miestne úrady alebo sponzorov. Môže sa tiež použiť na identifikáciu cyklistických trás. Môže byť prekonfigurovaný tak, aby vyhovoval akejkoľvek veľkosti alebo štýlu stĺpca.