Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Inštalačné Umenie

Inorganic Mineral

Inštalačné Umenie Inšpirovaný hlbokými pocitmi voči prírode a skúsenostiam architekta sa Lee Chi zameriava na tvorbu jedinečných botanických umeleckých inštalácií. Tým, že premýšľa o povahe umenia a skúma tvorivé techniky, Lee transformuje životné udalosti do formalizovaných umeleckých diel. Témou tejto série prác je skúmať povahu materiálov a to, ako môžu byť materiály rekonštruované estetickým systémom a novou perspektívou. Lee sa tiež domnieva, že redefinícia a rekonštrukcia rastlín a iných umelých materiálov môže spôsobiť, že prírodná krajina bude mať emocionálny vplyv na ľudí.

Zmena Značky

Astra Make-up

Zmena Značky Sila značky spočíva nielen v jej schopnosti a vízii, ale aj v komunikácii. Ľahko použiteľný katalóg naplnený silnou fotografiou produktu; spotrebiteľsky orientovaná a príťažlivá webová stránka, ktorá poskytuje online služby a prehľad produktov značky. Vyvinuli sme tiež vizuálny jazyk v zastúpení senzácie značky s módnym štýlom fotografie a líniou čerstvej komunikácie v sociálnych médiách, nadviazali dialóg medzi spoločnosťou a spotrebiteľom.

Dizajn Písma

Monk Font

Dizajn Písma Monk sa usiluje o rovnováhu medzi otvorenosťou a čitateľnosťou humanistických bezpatkových serifov a pravidelnejším charakterom serifov bez námestia. Hoci bol pôvodne koncipovaný ako latinské písmo, bolo rozhodnuté, že na zahrnutie arabskej verzie je potrebný širší dialóg. Latinka aj arabčina nám navrhujú rovnaké odôvodnenie a myšlienku zdieľanej geometrie. Intenzita procesu paralelného návrhu umožňuje vyváženie harmónie a milosti oboch jazykov. Arabsky aj latinsky hladko spolupracujú a majú spoločné počítadlá, hrúbku stonky a zakrivené tvary.

Obal

Winetime Seafood

Obal Dizajn balenia série Winetime Seafood by mal demonštrovať čerstvosť a spoľahlivosť produktu, mal by sa líšiť od konkurenčných výrobkov, byť harmonický a zrozumiteľný. Použité farby (modrá, biela a oranžová) vytvárajú kontrast, zdôrazňujú dôležité prvky a odrážajú umiestnenie značky. Jednotný vyvinutý koncept odlišuje sériu od iných výrobcov. Stratégia vizuálnych informácií umožnila identifikovať rozmanitosť výrobkov tejto série a použitie ilustrácií namiesto fotografií spôsobilo, že obal bol zaujímavejší.

Dizajn Obalu

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Obalu Inšpiruje sa mliekom, hlavnou zložkou. Jedinečný dizajn obalu typu mliečneho balenia odráža vlastnosti produktu a je navrhnutý tak, aby bol oboznámený aj s prvými spotrebiteľmi. Okrem toho sa používa materiál vyrobený z polyetylénu (PE) a gumy (EVA) a mäkké vlastnosti pastelovej farby, aby sa zdôraznilo, že ide o jemný produkt pre deti so slabšou pokožkou. Okrúhly tvar sa aplikuje do rohu kvôli bezpečnosti mamičky a dieťaťa.

Reklamná Kampaň

Feira do Alvarinho

Reklamná Kampaň Feira do Alvarinho je každoročný vinársky večierok, ktorý sa koná v portugalskom Moncao. Na sprostredkovanie tejto udalosti bolo vytvorené starodávne a fiktívne kráľovstvo. S vlastným menom a civilizáciou bolo kráľovstvo Alvarinho určené tak, že Moncao je známe ako kolíska vína Alvarinho, inšpirované skutočnou históriou, miestami, ikonickými ľuďmi a legendami z Moncao. Najväčšou výzvou tohto projektu bolo preniesť skutočný príbeh územia do dizajnu postavy.