Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vizuálna Identita

Imagine

Vizuálna Identita Cieľom bolo použiť tvary, farby a dizajnovú techniku inšpirovanú jogovými pózami. Elegantný dizajn interiéru a centra ponúka návštevníkom pokojný zážitok na načerpanie nových síl. Dizajn loga, online médiá, grafické prvky a obaly sa preto riadili zlatým rezom, aby mali dokonalú vizuálnu identitu, ako sa očakávalo, čo pomôže návštevníkom centra k skvelému zážitku z komunikácie prostredníctvom umenia a dizajnu centra. Dizajnér do dizajnu stelesnil zážitok z meditácie a jogy.

Vešiak

Linap

Vešiak Tento elegantný vešiak na šaty poskytuje riešenia na niektoré z najväčších problémov - náročnosť vkladania oblečenia s úzkym golierom, náročnosť zavesenia spodnej bielizne a trvanlivosť. Inšpiráciou pre dizajn bola kancelárska spinka, ktorá je súvislá a trvácna a finálne tvarovanie a výber materiálu bol spôsobený riešením týchto problémov. Výsledkom je skvelý produkt, ktorý uľahčuje každodenný život koncovému užívateľovi a zároveň pekný doplnok butiku.

Obytný

House of Tubes

Obytný Projekt je fúziou dvoch budov, opustenej zo 70-tych rokov s budovou zo súčasnej doby a prvkom, ktorý ich mal spojiť, je bazén. Ide o projekt, ktorý má dve hlavné využitia, prvé ako rezidencia pre 5-člennú rodinu, druhé ako múzeum umenia so širokými priestormi a vysokými stenami pre viac ako 300 ľudí. Dizajn kopíruje tvar zadnej hory, ikonickej hory mesta. V projekte sú použité iba 3 povrchové úpravy so svetlými tónmi, aby priestory prežiarili prirodzeným svetlom, ktoré sa premieta na steny, podlahy a stropy.

Konferenčný Stolík

Sankao

Konferenčný Stolík Konferenčný stolík Sankao, v japončine „tri tváre“, je elegantným kusom nábytku, ktorý sa má stať dôležitou postavou každej modernej obývačky. Sankao je založené na evolučnom koncepte, ktorý rastie a vyvíja sa ako živá bytosť. Výberom materiálu mohlo byť len masívne drevo z trvalo udržateľných plantáží. Konferenčný stolík Sankao rovnako spája najvyššiu výrobnú technológiu s tradičným remeselným spracovaním, vďaka čomu je každý kus jedinečný. Sankao je dostupné v rôznych typoch masívneho dreva, ako je Iroko, dub alebo jaseň.

Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano vyvíja slúchadlá „neviditeľné v uchu“ prispôsobené pre mladých používateľov a vhodné pre viacero scenárov. Dizajn je založený na optimalizácii údajov uší viac ako 5 000 používateľov a v konečnom dôsledku zaisťuje, že väčšina uší bude pri nosení pohodlná, a to aj pri ležaní na boku. Povrch nabíjacieho puzdra používa špeciálnu elastickú tkaninu na skrytie kontrolky prostredníctvom integrovanej technológie balenia. Magnetické nasávanie uľahčuje obsluhu. BT5.0 zjednodušuje obsluhu a zároveň zachováva rýchle a stabilné pripojenie a kodek aptX zaisťuje vyššiu kvalitu zvuku. IPX6 Odolnosť voči vode.

Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC je sada skutočných bezdrôtových slúchadiel s aktívnym potlačením hluku, ktoré dokážu efektívne vyriešiť existujúce problémy s hlukom. Vďaka duálnej vlajkovej lodi Qualcomm bluetooth a digitálnej nezávislej čipovej sade s aktívnym potlačením hluku môže celkový útlm PaMu Quiet ANC dosiahnuť 40 dB, čo by mohlo účinne znížiť škody spôsobené hlukom. Používatelia môžu prepínať medzi funkciou pass-through a aktívnym potlačením hluku podľa rôznych scenárov, či už v každodennom živote alebo pri obchodných príležitostiach.