Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Odnímateľné Zariadenie Na Vzdelávanie

Unite 401

Odnímateľné Zariadenie Na Vzdelávanie Unite 401: Perfektné duo pre vzdelávanie. Poďme hovoriť o tímovej práci. Vďaka neuveriteľne univerzálnemu dizajnu 2 v 1 je Unite 401 ideálnym študentským zariadením pre kolaboratívne vzdelávacie prostredia. Kombinácia tabletu a prenosného počítača poskytuje najvýkonnejšie mobilné riešenie pre vzdelávanie, ktoré je podporované bezpečným dizajnom mgseries za najchytrejší cenu.

Kancelársky

Conceptual Minimalism

Kancelársky Dizajn interiéru je estetický, ale nie funkčný minimalizmus. Otvorený priestor plánu zdôrazňujú čisté línie, veľké zasklené otvory, ktoré umožňujú dostatok denného svetla, čím sa línia a rovina stávajú základnými štruktúrnymi a estetickými prvkami. Nedostatok pravých uhlov určoval potrebu zaujať dynamickejší pohľad na priestor, zatiaľ čo výber svetlej farebnej palety v kombinácii s rozmanitosťou materiálov a textúr umožňuje jednotu priestoru a funkcie. Nedokončené betónové povrchové úpravy zdvíhajú steny, aby sa pridal kontrast medzi bielou, mäkkou a hrubo šedou.

Záhrada

Tiger Glen Garden

Záhrada Záhrada Tiger Glen je kontemplačná záhrada postavená v novom krídle Johnson Museum of Art. Inšpiruje sa čínskym podobenstvom, ktoré sa volá Traja smiech tigra, v ktorom traja muži prekonali svoje sektárske rozdiely a našli jednotu priateľstva. Záhrada bola navrhnutá v japonskom štýle s názvom karesansui, v ktorej sa vytvára obraz prírody s usporiadaním kameňov.

Kreatívna Prestavba

Redefinition

Kreatívna Prestavba Krátkym cieľom projektu bolo udržať horský kontext bez toho, aby sme vydávali rustikálne spomienky na prevládajúce typológie horských bytov. Jednalo sa o významnú renováciu typického horského domu. Všetko by sa vyrábalo na mieste, pričom by sa ako základné materiály používali kovové, borovicové a minerálne kamenivo, ľudská práca a odborné znalosti. Hlavnou myšlienkou toho bolo umožniť objektom získať využitie a sentimentálnu hodnotu potom, čo ich majitelia považujú za užitočné a známe, ako aj navrhnúť s ohľadom na transformačnú silu materiálov.

Reštaurácia

100 Bites Dessert

Reštaurácia Uhryznúť ako motív dizajnu, grafické portréty, modely zubov, vizuály hlavy celebrít - to všetko sú kľúčové prvky, ktoré stimulujú chuťové poháriky každého zákazníka. Od ozdobného hnedého a bieleho grafického stropu po bielu super grafickú stenu, až po elegantne usporiadanú zobrazovaciu stenu produktu, spolu so 100 ikonami hryzenia, ktoré predstavujú rôzne desaťročia, zmätená bohatá čierna humorná aróma.

Corporate Design

Vivifying Minimalism

Corporate Design Výstupom bolo vytvoriť moderný priestor, ktorý prispôsobuje terapie založené na pokrokových technológiách a zároveň ponúka klasické kúpeľné procedúry. Výsledným návrhom bolo vytvorenie dynamického priestoru, ktorý by vyžaroval strohosť vedeckých laboratórií a doplnil známe konotácie teplých klasických interiérov. Inšpiráciou pre pozemnú halu bola filozofia zenu a dyadická povaha vesmíru. Biely lavaplaster naznačuje klinický biely a vedecký dôvod, čokoládovo hnedá z klasických paletových tipov, ktoré predstavujú vkusné konotácie ľudských túžob.