Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hračka

Movable wooden animals

Hračka Hračky na rozmanitosť zvierat sa pohybujú rôznymi spôsobmi, sú jednoduché, ale zábavné. Abstraktné tvary zvierat absorbujú deti, aby si vedeli predstaviť. V skupine je 5 zvierat: prasa, kačica, žirafa, slimák a dinosaurus. Duckova hlava sa pohne sprava doľava, keď ju zdvihnete zo stola, zdá sa, že vám hovorí „NIE“; Žirafová hlava sa môže pohybovať zhora a nadol; Hlava ošípaných, slimákov a dinosaurov sa po otočení chvostmi pohybujú zvnútra von. Všetky tieto pohyby spôsobujú, že sa ľudia usmievajú a nútia deti hrať rôznymi spôsobmi, napríklad ťahaním, tlačením, otáčaním atď.

Univerzitná Kaviareň

Ground Cafe

Univerzitná Kaviareň Nová kaviareň „Ground“ slúži nielen na vytvorenie sociálnej súdržnosti medzi fakultou a študentmi technickej školy, ale aj na podporu interakcie medzi členmi iných katedier univerzity a medzi nimi. Pri našom návrhu sme využili netešený betónový objem bývalej seminárnej miestnosti položením palety z orechových dosiek, dierovaného hliníka a rozštiepeného modrého kameňa na steny, podlahu a strop priestoru.

Roly Poly, Pohyblivé Drevené Hračky

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pohyblivé Drevené Hračky Ako mať dúhu? Ako objať letný vietor? Vždy sa ma dotýkajú nejaké jemné veci a cítim sa veľmi spokojný a šťastný. Ako uchovávať a ako vlastniť? Dosť je rovnako dobrá ako hostina. Chcel by som jednoduchým a zábavným spôsobom tvarovať rôzne druhy materiálov. Nechajte deti hrať sa s nimi, aby spoznali fyzický svet, stimulovali ich fantáziu a pomohli im pochopiť okolité prostredie.

Luxusná Obuv

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxusná Obuv V roku 2010 bola založená rada „sandálov / tvarovaných šperkov“ spoločnosti Gianluca Tamburini, ktorá sa nazýva Conspiracy. Konšpiračné topánky bez námahy kombinujú technológiu a estetiku. Podpätky a podrážky sú vyrobené z materiálov, ako je ľahký hliník a titán, ktoré sú liate v sochárskych formách. Siluetu obuvi zvýrazňujú polodrahokamy a iné bohaté ozdoby. Špičková technológia a špičkové materiály tvoria modernú sochu, ktorá má tvar sandálu, ale kde sú stále viditeľné dotyky a skúsenosti skúsených talianskych remeselníkov.

Kolíska, Hojdacia Stolička

Dimdim

Kolíska, Hojdacia Stolička Lisse Van Cauwenberge vytvorila toto jednoúčelové multifunkčné riešenie, ktoré slúži ako hojdacie kreslo a tiež ako kolíska, keď sú dve stoličky Dimdim spojené. Každá z hojdacích stoličiek je vyrobená z dreva s oceľovými podperami a zakončená orechovou dýhou. Dve stoličky môžu byť k sebe pripevnené pomocou dvoch skrytých svoriek pod sedadlom, aby sa vytvorila detská kolíska.

Brošňa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brošňa Charakter a vonkajší tvar predmetu umožňujú zmeniť nový vzhľad ornamentu. V živej povahe sa jedno obdobie mení na iné. Jar nasleduje zimu a ráno prichádza po noci. Menia sa aj farby a atmosféra. Tento princíp nahradzovania, striedania obrazov sa prenáša do ozdôb „metamorfózy Ázie“, kolekcie, v ktorej sa dva rôzne štáty a dva neobmedzené obrázky odrážajú v jednom objekte. Pohyblivé prvky konštrukcie umožňujú zmeniť charakter a vzhľad ornamentu.