Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalendár Farma je kalendár so zvieracími papiermi pre kitset. Kompletne zmontovaný vytvára pôvabnú miniatúrnu farmu so šiestimi rôznymi zvieratami.

Názov projektu : good morning original calendar 2012 “Farm”, Meno dizajnérov : Katsumi Tamura, Meno klienta : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalendár

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.